Dodaj do ulubionych

Po co są książki?

11.07.05, 22:44
Obserwuj wątek
    • braineater Re: Po co są książki? 11.07.05, 22:57
      żeby nie objasniac świata...:)
      It's obvious, my dear:)

Pozdrowienia:)
    • eeela Re: Po co są książki? 11.07.05, 23:00
      A dlaczego pytasz?
      • gatta13 Re: Po co są książki? 11.07.05, 23:06
        eeela napisała:

> A dlaczego pytasz?

A bo braineater napisał, po co nie są. To ja się pytam po co są. :)) Pomyślcie, ile mielibyśmy czasu, gdyby ich nie było. :))
        • eeela Re: Po co są książki? 11.07.05, 23:09
          A gdzie napisał po co nie są??? :-)
          • gatta13 Re: Po co są książki? 11.07.05, 23:16
            Tu: ;)
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=151&w=26325367
            • eeela Re: Po co są książki? 11.07.05, 23:20
              Już znalazłam sama, dzięki :-)
    • mamarcela Re: Po co są książki? 11.07.05, 23:02
      Jejku, głupie pytanie. Żeby na nie kupę pieniędzy wydawać. Żeby w nich ciągle
      sprzątać, a one i tak rozłążą sie po kątach. Żeby się w nich zbierał kurz i
      żebym ja później kichała. Żeby o nich gadać, pisać i ciągle na to forum
      zaglądać. Żeby się od nich oczy psuły. Żeby je musieć czytać dzieciom własnym,
      a czasami też cudzym. Żeby zamiast robić cos pożytecznego dla jednostki albo
      ogółu czytać po raz piętnasty tę samą książkę. Żeby zapominać zabrać zakupów ze
      sklepu, bo właśnie się (właściwe wstawić). Żeby... Głupie pytanie. A po co jest
      woda, chleb i pomidory?
      • gatta13 Re: Po co są książki? 11.07.05, 23:04
        No jak głupie, jak tyle odpowiedzi znalazłaś. :) A pomidory są po to, żeby się nimi obżerać w nieprzyzwoitych ilościach. :))
        • mamarcela Re: Po co są książki? 11.07.05, 23:05
          No włąśnie i książki śą po to samo. :))))
          • gatta13 Re: Po co są książki? 11.07.05, 23:08
            A ja właśnie od godziny zamierzam iść poczytać i ciągle siedzę przed komputerem. Pomidora to przynajmniej można nad klawiaturą, o ile się nie rozpaćka. ;)
            • Gość: melaine_koina Re: Po co są książki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:19
              slusznie! odkąd jestem na forum, czytam kilka stron mniej... ale za to są inne
              korzyści
              • gatta13 Re: Po co są książki? 11.07.05, 23:26
                Oprócz tych korzyści niezaprzeczalnych to są jeszcze wady, a podstawowa to ta, że jutro znów będę niewyspana. Pora więc włączyć antykomara do kontaktu i spróbować zaasnąć w tym upale.
                Kolorowych snów i miłego zastanawiania się nad odpowiedziami na głupie i mądre pytanie. :)
                • Gość: melaine_koina Re: Po co są książki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:31
                  Ponoć nie ma głupich pytań, ale jak patrzę na swoje, to zmieniam zdanie...
                  Słusznie, kiedyś wyspać się trzeba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka