Gość: gonia IP: 157.25.31.* 26.07.05, 21:07 często słucham fragmentów tej powieści w radiu RMF FM i muszę przyznac, że jest świetna i bardzo chciałabym ją przeczytać w całości. Polecam ją wszystkim fanom przygody i sensacji w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robert Re: Traveler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 13:39 Właśnie skończyłem ją czytać. Jest rewelacyjna. Czekam z niecierpliwością na kolejne części tej trylogii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rrooda niezła niezła 20.08.05, 10:51 choć z reguły te z patronatem rmf to niekoniecznie trzyma w napięciu, niezła fabuła, dobre tłumaczenie nie rozumiem tylko tej afery z "ukrytym" autorem reszta OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: niezła niezła IP: *.gorzow.mm.pl 20.08.05, 14:28 Ludzieńki, a napiszcie słów parę, bo zupełnie nie wiem o czym to i o co chodzi z autorem, pozdrówka słoneczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasetka89@vp.pl Re: Traveler IP: *.ziemia.klodzko.pbsi.pl / *.klodzko.pbsi.pl 10.11.05, 20:21 Słuchałam kawałków trawelera w radiu, zaintrygowały mnie i skusiłam się na zakup.Opłacało się wydać trzydzieści pare zł. Książka jest super. TO NAJLEPSZA KSIĄŻKA JAKĄ PRZECZYTAŁAM A BYŁO ICH WIELE!!! Kiedy następna część??? Odpowiedz Link Zgłoś