masia45 14.08.05, 22:28 pracuje bardzo intensywnie i zauwazylam ze najlepiej odprezaja mnie romanse typu harlekina. mam ich juz sporo chetnie powymieniam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masia45 Re: romanse 01.03.06, 21:24 Lubię Norę Roberts, Sharon Salę, Judith Krantz, Karen Robards , Sydneya Sheldona , Daniele Steel, Diane Palmer, Penny Jordan, Alex Kava i in Odpowiedz Link Zgłoś
jilliane Re: romanse 02.03.06, 02:01 Ja też lubie Penny Jordan i Diane Palmer to moje ulubione autorki ale lubie jeszcze Norę Robetrs, Peggy Morealand i Sandre Brown. Właśnie czytam kolekcje Penny Jordan "Szcześliwe lato" .Znasz te kolekcje ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
betti_domino Re: romanse 02.03.06, 19:42 Mnie też odprężają Harlequiny,ale za szybko się kończą i wolę czytać te grubsze np.Kolekcja,Orchidea,Special.A J.A.Krentz(A.Quick,J.Castle) też lubicie? Bo ja uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
masia45 Re: romanse 03.03.06, 21:25 A może miałybyście ochotę się powymieniać mam trochę dublikatów i takich które chętnie wymienie. Odpowiedz Link Zgłoś
jilliane Re: romanse 04.03.06, 01:10 A możesz podać jakie masz ksiązki do wymiany interesują mnie Harlequiny ? Odpowiedz Link Zgłoś
masia45 Re: romanse 07.03.06, 18:14 Mam b dużo trudno mi wymieniać. Ale z najciekawszych : Penny Jordan : Powód do życia, Ożeń się ze mną, U kresu sił. I wiele ,wiele innych. A co Ty masz ? Odpowiedz Link Zgłoś
jilliane Re: romanse 28.03.06, 23:40 Mam sporo książek Penny Jordan takie jak Pmietnik Imogeny ,Nieoczekiwana zmiana miejsc ,Lila wśród cierni ,Buntowniczka ,Zemsta kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
zuza54 Re: romanse 10.03.06, 12:20 witam, poszukuję Amandy Quick SKANDAL, wydanej przez Da Capo. ale chodzi mi o I wydanie tej książki. Mam całą serię I wydań, a kiedyś pożyczylam Skandal i już do mnie nie wrócił. Mam tylko II wydanie, chętnie się wymienie i dopłace. Odpowiedz Link Zgłoś
maranty Re: romanse 22.03.06, 16:45 poszukuję i to pilnie księgarni we wrocławiu gdzie można kupić następujące książki: 1.danielle steel- "gwiazda" 2.barbara taylor bradford- "potajemny romans" nie interesuje mnie sprzedaż książek przez internet np.allegro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
betti_domino Re: romanse 24.03.06, 20:27 W taniej książce na ul.Ruskiej,lub na ul.Świdnickiej-były,ale nie wiem czy są jeszcze-dawno tam nie byłam. Odpowiedz Link Zgłoś