Gość: olahabe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 16:44 Będę wdzięczna za informację, kiedy ostatnio było wznowienie i gdzie można kupić poza antykwariatem. Pilne!! Gwiazdka niedługo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: Krystyna córka Lavransa 27.11.05, 16:55 na allegro, a gdzieżby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opty Re: Krystyna córka Lavransa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 12:29 Ale tylko stare wydania, niestety. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Krystyna córka Lavransa 28.11.05, 13:04 niestety? takie są najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_azj Re: Krystyna córka Lavransa 28.11.05, 13:12 zaba_pelagia napisała: > niestety? > takie są najlepsze Niestety, niestety... Ostatnie wydanie - to jest to "Książki i wiedzy" z 1986 ??? Kupiłam na Allegro w stanie b.dobrym. NIESTETY - rozpadło się przy pierwszym czytaniu. To były czasy książke NIESTETY klejonych. Teraz poluję jeszcze starsze - czasów, gdy książki szyto. Może będzie jakieś wznowienie ??? Ktoś coś słyszał na ten temat ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimima Re: Krystyna córka Lavransa IP: *.wroclaw.sa.gov.pl 28.11.05, 13:20 ja równiez poluję na starsze wydania., niedawno jak wczoraj przeszła obok mnie okazja nabycia pierwszego wydania "Krystyny.."chwila nieuwagi i zostałam przelicytowana.Od rana dziś chodze wściekła z tego powodu i na pocieszenie nabyłam inne-jedne z pierwszych książek tej autorki. Moze czytaliscie inne jej pozycje??czy również są warte zarywania nocy, jak Krystyna? Odpowiedz Link Zgłoś
yanga Re: Krystyna córka Lavransa 28.11.05, 15:31 Kilka lat temu w "Świecie Książki" - bardzo porządne wydanie. Odpowiedz Link Zgłoś