gocha9205 18.12.05, 19:03 Zbliża się koniec roku, czas podsumowań...Ile książek mniej więcej przeczytaliście w 2005 roczku?? Ja przyznaje się bez bicia że tak circa about...11 :| Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: Ile rocznie?? 18.12.05, 19:05 tutaj już podsumowaliśmy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=151&w=33595217 Odpowiedz Link Zgłoś
iwka_j Re: Ile rocznie?? 19.12.05, 17:44 jakos nie potrafie sie doszukac w podynym przez Ciebie watku owego podsumowania. Odpowiedz Link Zgłoś
maniusia76 Re: Ile rocznie?? 21.12.05, 16:41 Zabciu jezeli juz podajesz linki bez dluzszego komentarza, to podawaj poprawne. Choc raczej daj sobie spokoj z tymi linkami. Odpowiedz Link Zgłoś
annabellee1 Re: Ile rocznie?? 31.12.05, 17:25 Boski kawalek Zabko!! Akurat na sylwestra.Choc uszka mi sie rozgotuja jak tu dluzej zabawie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Ile rocznie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 19:17 Co za głupi statystyką cuchnący wątek! Czemu on ma służyć? Licytacja jakaś czy co?Później znów w przepychankach słownych będą wywlekane jego fragmenty,błeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka_heathcliffa Re: Ile rocznie?? 18.12.05, 19:39 Zawsze sądziłam że chodzi o jakość a nie o "ilość"czy książka telefoniczna też się liczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEIKO Re: Ile rocznie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 20:18 Okolo 30 Oczywiscie zaraz banda internetowych zarozumialców ,którzy przez 12 godzin na dobe siedza na forum gazety a pozostale 12 czytaja ksiazki na wyscigi musza filozofowac ze temat nie taki ze juz istnieje podobny i ze liczy sie jakosc a nie ilosc.JAK WAM SIE NIE PODOBA TO NIE WPISUJCIE SIE W TYM TEMACIE.Mnie to interesuje, jestem ciekawy ile inni przeczytali ksiazek w tym roku, pozdrawiam zalozycielke tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwka_j Re: Ile rocznie?? 19.12.05, 17:46 musza > filozofowac ze temat nie taki ze juz istnieje podobny i ze liczy sie jakosc a > nie ilosc.JAK WAM SIE NIE PODOBA TO NIE WPISUJCIE SIE W TYM TEMACIE.Mnie to > interesuje, jestem ciekawy ile inni przeczytali ksiazek w tym roku, pozdrawiam > zalozycielke tematu. podpisuje sie pod Twoim postem, popieram i pozdrawiam:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Ile rocznie?? 18.12.05, 20:52 Do końca roku jeszcze trochę czasu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Ile rocznie?? 19.12.05, 07:51 > Do końca roku jeszcze trochę czasu. :) Czy masz miła gatto nadzieję zakończyć wreszcie tę książkę telefoniczną, którą w lutym tego roku zaczęłaś? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Ile rocznie?? 19.12.05, 20:37 Książkę telefoniczną to ja zaczęłam w liceum, skończyłam po jakimś tygodniu na literze O. Założyłam się z koleżanką, że znajdę nazwisko po numerze, i znalazłam. :)))) Teraz czytam Panoramę Firm. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabawka Re: Ile rocznie?? IP: *.ath.cx / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 21:00 A ja do kwietnia czytalam ok. 5-7 ksiazek na m-c, ale odkad rzucil mnie chlopak (5. kwietnia) zdołałam doczytać jedna książkę, męczoną przez 7 miesięcy... Odpowiedz Link Zgłoś
akondze Re: Ile rocznie?? 19.12.05, 09:28 Może za dużo czytałaś w jego mniemaniu?? Znajdź sobie takiego, co też czyta - będziecie mieli duży punkt styczny... ---------- ...skwak? Odpowiedz Link Zgłoś
gocha9205 Re: Ile rocznie?? 19.12.05, 17:21 Dziękuję ci bardzo SEIKO mam dokładnie taki sam tok myślenia... Wybaczcie ale akurat ten wątek, w którym to podsumowaliście nie rzucił mi sie w oczy, a akurat to mnie zainteresowało...:D:D:D:D Wiec tak patrzę, patrzę 30, 100 strasznie blada jestem na Waszym tle BRAWO BRAWO!!! POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabawka Re: Ile rocznie?? IP: *.ath.cx / *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 19:30 Ach nie, to rozstanie po prostu rozłożyło mnie na łopatki :( Martwię się, czy wrócę do czytania jak dawniej :'( Każde zdanie, słowo, utwór przywodzi mi na myśl NAS :'( Odpowiedz Link Zgłoś
iwka_j Re: Ile rocznie?? 19.12.05, 19:38 o kurcze, przykro mi, ze musialas doswiadczac tyle smutku. Wydaje mi sie(choc znawczynia nie jestem), ze gdy juz bedziesz miala nowego chlopaka to mniej bedziesz myslala o rozstaniu z tamtym... wtedy moze i czytanie bedzie Ci lepiej szlo... Zycze Ci tego oraz wszystkiego dobrego. Trzymaj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
iwka_j odpowiedz plus PS.:-) 19.12.05, 17:54 Udalo mi sie przeczytac 30 ksiazek, to raczej malo, ale pocieszam sie tym, ze prawie wszystkie mi sie podobaly:-)))) P.S. Gdyby ktos mial ochote, to proponuje wpisywac rowniez tytuly przeczytanych ksiazek, albo przynajmniej tytuly tych najlepszych, godnych polecenia, ktore udalo nam sie przeczytac w tym roku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
meteorah Re: Ile rocznie?? 19.12.05, 20:04 Zgadzam się w Seiko w 100%. Jeśli komus nie podoba sie wątek - może zwyczajnie uszanować czyjąś potrzebę założenia takiegoż i przemilczeć subiektywne odczucia, zwłaszca,że np. ja uważam ten temat za ciekawy. No i odwieczny problem tego forum - odsyłanie do linków wczesniej założonych. Nic mnie bardziej nie irytuje, gdy ktos zamiast odpowiedzi zamieszcza ironiczne "ale to juz było..." i ...link do tematu, który był kiedyś omawiany na FK. Owszem, można wrócić, ale przeciez nie historią żyjemy, tylko współczesnością, ciągle coś się dzieje, więc warto o tym dyskutować mając nowe doświadczenia. Ja przeczytałam ok. 35 książek. Odpowiedz Link Zgłoś
skajstop Re: Ile rocznie?? 19.12.05, 20:38 meteorah napisała: > Nic mnie bardziej nie irytuje, gdy ktos zamiast odpowiedzi zamieszcza > ironiczne "ale to juz było..." i ...link do tematu, który był kiedyś omawiany > na FK. Owszem, można wrócić, ale przeciez nie historią żyjemy, tylko > współczesnością, ciągle coś się dzieje, więc warto o tym dyskutować mając nowe > doświadczenia. > Ja przeczytałam ok. 35 książek. Popieram, tym bardziej, że też wpisuję sie tu od niedawna, czytam od pół roku, a nie zamierzam grzebać się w archiwaliach :) W całości przeczytałem ze 25 książek, ale drugie tyle, jeśli zliczyć fragmenty kolejnych dzieł :) Ale tu sami nałogowcy przecież :) Odpowiedz Link Zgłoś
wdeszczurosne Re: Ile rocznie?? 31.12.05, 17:55 Dokladnie. Zgadzam sie z meteorah. Gdybysmy mieli bazowac na linkach tematow, ktore juz byly, podejrzewam, ze moznaby tu wowczas wiekszosci tematow nawet nie zakladac, bo zawsze przeciez znajdzie sie jakis dawny watek, ktory w jakis sposob jest podobny czy taki sam. A to sie mija z celem tego forum. Ponadto po co by wogole czytac nowe ksiazki..? W nich tez wszak przewijaja sie watki, ktore gdzies juz tam w jakis sposob byly. :p Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: Ile rocznie?? 19.12.05, 22:52 a podręczniki też się liczą? a jelsi tak: to czy przeczytanie trzy razy tego samego tomu liczy sie za trzy ksiązki czy za jedna? ;) a tak serio - to niewiele w tym roku (wszystko przez nadmiar czytanych podręczników): myślę, ze ok. 15-20. dobrze, ze jeszcze nie koniec roku - zdąże nadrobić w przerwie świateczno- noworocznej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Ile rocznie?? 19.12.05, 23:05 Wlasnie wlasnie. Co z powtornymi czytaniami. tez sie licza? :-) Z powtornymi to z 50 mi wyjdzie, ale tak zupelnie na oko ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Ile rocznie?? IP: *.local / *.27.11.vie.surfer.at 19.12.05, 23:38 Około 190-200, dokłądnie nie wiem, podsumowanie robiłem w październiku i wyszło 173, ale od tego czasu conieco doszło, a jeszcze kilka dni tego roku zostało, myślę że dwusetka pęknie. Odpowiedz Link Zgłoś
maniusia76 Re: Ile rocznie?? 21.12.05, 16:35 W tym roku przeczytalam 57 ksiazek. Odpowiedz Link Zgłoś