Gość: Wiśnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 22:30 Mam prośbę o podanie jakiś tytułów (najlepiej nowości) nadających się na prezent dla dziadków. Wolałabym nie powieść a raczej coś historycznego lub społeczno-politycznego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shiva772 A dziadkowie? 23.12.05, 22:48 to raczej pro-kaczyńscy czy pro-kwaśniewscy? Bo jak ci podam co czytam ja i moja rodzinka to może być nieporozumienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ropuch_Pelagiusz Re: Świąteczny prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 00:07 powieść historyczna nie wchodzi w grę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiśnia Re: Świąteczny prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 10:37 Nie są ani prokwaśniewscy ani prokaczyńscy. Powieść historyczna wchodzi w grę ale tylko ta dotycząca XX wiek Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Już za późno może ale... 25.12.05, 19:11 polecam "Bożą podszewkę". Super książka, dobrze się czyta no i masz tam przekrój społeczny. No a tak już na fest, do pośmiania się i do wyrobienia sobie poglądu o przedwojennym, miesznym społeczeństwie to Wiech. Wszystko co wyszło spod jego pióra jest doskonałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiśnia Re: Świąteczny prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 19:50 Dziękuję, może kiedyś wykorzystam. A wczoraj kupiłam ,,Cień Kremla'' Odpowiedz Link Zgłoś