gabulek 30.10.02, 11:41 napisales, ze bedziesz te teksty ocenial, napisz czy jestes literata, skad masz wiedze na temat"oceniania",pozdra Gab Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
digan Re: ok. 30.10.02, 16:32 Nie mam żadnych kompetencji w tym kierunku :P Dlatego prosiłem, żebyście sami też sobie wzajemnie oceniali swe texty. digan. Odpowiedz Link Zgłoś
honka1 to forum to dobry pomysl, ale... 30.10.02, 23:49 Jakie jest prawdopodobienstwo, ze naszych tekstow ktos nie gwizdnie, w celu opublikowania ich pod wlasnym nazwiskiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: to forum to dobry pomysl, ale... 31.10.02, 13:20 Jesli Kapuściński opublikuje mój tekst pod swoim nazwiskiem, to postawie mu piwo Odpowiedz Link Zgłoś
digan Re: to forum to dobry pomysl, ale... 31.10.02, 16:42 Myślę, że nikt nie będzie na tyle głupi, żeby publikować czyjeś teksty. A po drugie: Wszystko jest w Archiwach Portalu, więc możesz w każdej chwili udwodnić, że to właśnie twój tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: to forum to dobry pomysl, ale... 31.10.02, 20:22 kropka. napisała: > Jesli Kapuściński opublikuje mój tekst pod swoim nazwiskiem, to postawie mu piw > o kropka., a ja moge opublikowac Twoj text? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: to forum to dobry pomysl, ale... 04.11.02, 13:46 możesz, jeśli jesteś Kapuścińskim :-))) Odpowiedz Link Zgłoś