oldmalarz 05.01.06, 00:47 Czy czytajac pana samochodzika z ksiazki a z "e-boka" odczuwacie inny klimat czy to bez róznicy dla was..? ..ile z was czytalo z "e_boków" i jednoczesnie z ksiązek i jakie sa róznice ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yasa1 Re: Cy odczuwacie róznice... 05.01.06, 13:32 Owszem, próbowałam czytać Skarb Atanaryka z e-booka, ale nie dało się. Oczy wysiadały, to po pierwsze, a po drugie faktycznie nie czułam tego klimatu... Nabyłam wersję książkową. I takie zdecydowanie preferuję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
spec5150 Re: Cy odczuwacie róznice... 06.01.06, 00:28 pewne pozycje są dostępne praktycznie tylko w postaci ebooków przykładem jest "Związek poszukiwaczy skarbów" z 1946 (oryginalnie wydawany w tygodniku przyjaciel) www.nienacki.art.pl/g_za_zycia.html Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Cy odczuwacie róznice... 13.01.06, 13:49 a czy ten ebook jest Ci dostępny i chciałbyś się nim podzielić? Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Odczuwamy... 13.01.06, 13:49 Ale tylko i wyłącznie dlatego, że nie lubię czytać ebooków. Wolę papier pomacać, itd itp... Odpowiedz Link Zgłoś