sutekh1 10.01.06, 15:09 gdzie jesteś, słynny molu w - książkowy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wqrwiony Re: braineaterze..... IP: *.system.szczecin.pl 10.01.06, 15:20 nie wykluczone, że w naftalinie zabalsamowany www.grapheine.com/bombaytv/playuk.php?id=496747 www.grapheine.com/bombaytv/playuk.php?id=497210 Odpowiedz Link Zgłoś
sutekh1 Re: braineaterze..... 10.01.06, 15:27 hehe, dooobre. ale ja wciąż poszukuję człowieka który podobno istnieje naprawdę, ale może też być tak że to jest nie-fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwiony Re: braineaterze..... IP: *.system.szczecin.pl 10.01.06, 15:33 jeśli jednak nie skończył w naftalinie to pewnie nagrywa kolejny film smierci, chyba, ze doszło do Ziobry to i owo i się ukrywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwiony o! IP: *.system.szczecin.pl 10.01.06, 15:38 połechcz mile ego a braineater zaraz przybiegnie sutekh powiedz, że jesteś komornikiem Odpowiedz Link Zgłoś
sutekh1 Re: o! 12.01.06, 13:23 tak i chce ściągnąć to, co mi obiecałeś. o, braineaterze - czemuż nie możesz mi odpowiedzieć na zadane przeze mnie pytania dotyczące lnesiek szukania? Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: o! 12.01.06, 16:19 alez odpowiadam i tylko tak się zastanawiam, czy jakis maili nam wszechżerna gazetowa skrzynka nie zeżarła... Odpowiedz Link Zgłoś
sutekh1 Re: o! 12.01.06, 17:46 no to ja wysłajutsa zaraz do ciebie mejlusa a ty mi odpisajja , dobraja bedzie ta vodka czy nie bedzie znowu answeringu? Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: braineaterze..... 12.01.06, 19:04 W jaki sposób mogę się zapoznać z treścią "Wolnej Kultury"? Jesli istnieje w postaci e-booka , prosze o link . Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: braineaterze..... 12.01.06, 20:00 klik w czerwone w mojej sygnaturce or spacer do księgarni (ok 29 złotych ten spacer:) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: braineaterze..... 13.01.06, 19:15 Brain, mój drogi, zobacz co sobie dziewczynka kupiła i zgrzytaj z wsciekłości zebami:)))) www.allegro.pl/show_item.php?item=81327701 Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: braineaterze..... 13.01.06, 19:34 PHI! NA Pewno wybrakowany i bez planszy do gry w Locus Solus.... P:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdanka Re: braineaterze..... IP: *.4web.pl 13.01.06, 19:50 :P A wcale, że nie, bo z planszą , widziałam na osobnym zdjeciu:P hihih, zazdrośnik:) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: braineaterze..... 13.01.06, 19:55 jak mnie kiedyś rzuci nach Boat City, to sie umówimy na partyjkę:) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdanka Re: braineaterze..... IP: *.4web.pl 13.01.06, 19:59 Bez problemu, w kącie mojego ulubionego pubu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaa Pięknie odmieniacie swoje nicki... IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 01:20 a jaaa podstępnie podepnę się pod ten watek i zapytam Was - LUDZI BARDZO INTELIGENTNYCH, WYKSZTAŁCONYCH i OCZYTANYCH (kolejność owych cnót zupełnie przypadkowa!) - odmieniacie tak pięknie na co dzień imiona swoich bliskich, przyjaciół i znajomych? Więc jak? Pytacie: "Andrzej, idziemy na piwo?" czy "Andrzeju, idziemy do biblioteki?" :) Odpowiedz Link Zgłoś
pampelune Re: Pięknie odmieniacie swoje nicki... 14.01.06, 17:15 Bardzo lubię jak do mnie mówić w wołaczu. Takoż i sama się do krewnych & znajomych zwracam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaa Re: Pięknie odmieniacie swoje nicki... IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 17:16 Więc jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: Pięknie odmieniacie swoje nicki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 14:59 Wyłacznie w wołaczu, oczytanie do czegoś zobowiązuje... Odpowiedz Link Zgłoś
sutekh1 Re: Pięknie odmieniacie swoje nicki... 20.01.06, 15:03 braineaterze, a rzuci cię kiedyś niedługo na czewa city? Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Pięknie odmieniacie swoje nicki... 20.01.06, 15:12 khm, styd przyznać, ale z Festung Katovittz mam tak daleko do Czewy, ze w zyciu tam jeszcze nie byłem:) ale może to jest jakas myśl... Natomiast rzuci Ci na dniach paczke, co poszła wczoraj - czyhaj na listonosza. P:) Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: Pięknie odmieniacie swoje nicki... 20.01.06, 15:32 Skoro już się tu szwędacie, to nie ma może u was w miescie w jakiejś zapyziałej księgarni tej ksiązki: www.merlin.com.pl/frontend/towar/320726 bo u mnie nie ma , w internecie też, a kumpela sobie zazyczyła w prezencie i skąd niby ja mam jej wziać? Swoejej nie dam:) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Pięknie odmieniacie swoje nicki... 20.01.06, 15:35 siem sprawdzi, ale w mojej okolicy to tak do księgarń dociera może z 5% książek z s/o/t :( P:) Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: Pięknie odmieniacie swoje nicki... 20.01.06, 15:56 Ale to tak niezobowiązująco:) Po prostu , jak ktoś gdzieś spotka niech mi da znać:) Będę wdzięczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
sutekh1 Re: Pięknie odmieniacie swoje nicki... 20.01.06, 16:11 u mnie jest trocha sot-u ale tego ni znajdziesz. to jest czarna rzecz .......... Odpowiedz Link Zgłoś
sutekh1 Re: Pięknie odmieniacie swoje nicki... 24.01.06, 13:24 a tak w ogóle to hertha muller jest chyba największym wydarzeniem w europejskiej literaturze ostatnich lat na polskim rynku................. ktoś mógłby znaleźć prównanie personalne do jej cudownie surrealnego stylu???? Odpowiedz Link Zgłoś