szakal35 28.01.06, 18:00 Co sądzicie o jego książkach?Ja zacząłem je czytać zafascynowany prowadzonymi przezeń "Klubami Trójki".Czytaliście"Wielościan","Linię nocną","Apokryf Agłai"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kmicic Re: Jerzy Sosnowski IP: *.autocom.pl 28.01.06, 20:23 Ja też sięgnąłem niedawno po "Linię nocną" ze względu na to, że bardzo lubię Kluby Trójki prowadzone przez J. Sosnowskiego. Nie spodziewałem się niczego nadzwyczajnego ale byłem niezwykle poaytywnie zaskoczony. Opowiadania z "Lini nocne" mają niesamowity klimat. Byłem nimi zachwycony. Podobno "Archipolag..." jest jeszcze lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
oleszko Re: Jerzy Sosnowski 28.01.06, 21:19 a nie wiecie może co się stało z jego stroną internetową, czy zrezygnował z jej prowadzenia? bardzo lubiłam czytać jego dzienniki, ale od jakiegoś czasu strona jest niedostępna... Odpowiedz Link Zgłoś
szakal35 Re: Jerzy Sosnowski 29.01.06, 01:22 Rzeczywiście nie wchodzi.Może jakieś przeciążenie-wszyscy gratulują p.Jerzemu nowego związku małżeńskiego;-)Najlepiej wpisać jego nazwisko na google,a potem kliknąć spokojnie na www.jerzysosnowski.pl Wchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
szakal35 Re: Jerzy Sosnowski 29.01.06, 01:25 Tzn.udało się za pierwszym razem.Teraz znów są problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
oleszko Re: Jerzy Sosnowski 29.01.06, 16:08 dzięki, udało się, z przyjemnością oddam się zaległej lekturze:) (bardzo zaległej, bo strona nie wchodziła u mnie już od początku roku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmicic Re: Jerzy Sosnowski IP: *.autocom.pl 29.01.06, 11:51 Właśnie! Chodziło mi o "Apokryf Agłai", a nie o "Archipelag...". Nie wiem czemu, ale chyba skojarzyło mi się to z książką Sołżenicyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margerytka Re: Jerzy Sosnowski IP: 82.160.7.* 29.01.06, 12:54 "Apokryf Agłai" zrobił na mnie dobre wrażenie, ale "Prąd zatokowy" to dopiero jest coś. Przymierzam się do ostatniego "Ach". Pozdrawiam wszystkich czytujących dziennik pana Jerzego:) Odpowiedz Link Zgłoś