Dodaj do ulubionych

Swiat Ksiazki

IP: 217.96.36.* 02.03.06, 19:58
kto wie, ile czeka sie na realizacje zamowienia? dodam, ze chcac wstapic w
szeregi Klubu 3 tyg. temu wyslalam zamowienie, a tu nadal nic nie przychodzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Irma Re: Swiat Ksiazki IP: ipcop.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 20:18
      Od trzech lat należę - i jeszcze się nie zdarzyło, żebym musiała czekać powyżej dwóch tygodni. Zamawiam przez internet albo telefonicznie. Jeśli wysłałaś zamówienie pocztą, to może do nich nie doszło? Na pewno warto zadzwonić i wyjaśnić sytuację. A może masz takiego listonosza, jak moja koleżanka? Facet zostawia awiza w śniegu albo w kałuży, zależnie od pogody ;))
      • Gość: Annia Re: Swiat Ksiazki IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.03.06, 18:45
        Ja należę już ponad cztery lata i również nigdy nie czekałam dłużej niż dwa
        tygodnie. W ogóle bardzo sobie chwalę członkostwo w SK, uważam, że to solidna
        firma.
        • Gość: spostrzegawcza Re: Swiat Ksiazki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 19:05
          Czyżby to była namolna reklama???
          • Gość: Annia Re: Swiat Ksiazki IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.03.06, 19:21
            Owszem, to jest reklama, nie pojmuję tylko, dlaczego "namolna". Wyjasniam, iż
            nie zdarzyło mi się narzekać na wspomnianą firmę. Podobnie nie zdarzyło mi się
            narzekać na kilka innych firm, ale te akurat z tematem "książka" nie mają nic
            wspólnego. Powinnaś zmienić nick na "podejrzliwa" tudzież "przewrażliwiona".
            • Gość: Annia Re: Swiat Ksiazki IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.03.06, 19:24
              Przedziwne! W polskim spoleczenstwie bardzo mile widziane jest narzekanie na
              wszystko wokół. Ale gdy chce się kogoś lub coś pochwalić, jest to już bardzo
              źle odbierane. Szkoda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka