ben-oni 05.04.06, 11:15 Wpadła mi za tapczan książka. Nudna. Co mam zrobić, poradźcie!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ben-oni Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 11:25 Moja, stary skrypt do programowania w Fortranie. Błeeee. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 11:19 Wezwij straż pozarna. Wydobędą i zdezynfekują. Potem wywal przez okno. nie będzie Cie kusic. Odpowiedz Link Zgłoś
autumna Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 11:20 Skoro nudna, to cieszyć się chyba? Zwolniło Ci się miejsce na półce... Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 11:24 wez nastepna. najlepiej tez nudna. jak ci sie znudzi - wrzuc za tapczan, bedzie tej pierwszej weselej Odpowiedz Link Zgłoś
fraaszka Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 11:30 niedługo szał kretyńskich porządków wiosennych jest szansa,że ktoś ją wyciągnie to może być niezły test na dokładność sprzątania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beatanu Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 11:44 Jeżeli nie masz myszów w domu, to przecież nic się nie stało? A jak masz, to przeżują i zrobią więcej miejsca następnym nudnym, wyrzucanym za tapaczan. Ale o ile dobrze pamiętam masz kota, więc myszów najprawdopodobniej niet :( Chyba będziesz musiał zacząć te cholerne wiosenne porządki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 11:48 Natychmiast wrzuc jej drugą do towarzystwa, bo się biedaczka sama ze sobą (szczególnie, że nudna) zanudzi. A zanudzone książki bywają agresywne! Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 11:59 > (szczególnie, że nudna) zanudzi. A zanudzone książki bywają agresywne! Myślisz, że może wyłazić i kazać się przeczytać?... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 12:02 To raz. A dwa może zatakować. Był tu taki wątek o atakujących książkach. :-) Natomiast jak sie jej drugą dyskretnie wpuści (najlepiej jakąś pasjonującą sensację, żeby była równowaga) to mogą się nawet w sobie zakochać i obdarzyc Bena stadem umiarkowanie ciekawych dzieciątek. Teraz na wiosne nawet książkom tylko jedno w głowie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 12:07 > Natomiast jak sie jej drugą dyskretnie wpuści (najlepiej jakąś pasjonującą > sensację, żeby była równowaga) to mogą się nawet w sobie zakochać i obdarzyc > Bena stadem umiarkowanie ciekawych dzieciątek. No to jednak żeby płeć książkową odpowiednią ben-oni wybrał, bo go mogliby podejrzewać o sianie zbyt wyuzdanej rozpusty. A przy płci odpowiedniej trzeba pamiętać o zatyczkach do uszu, bo jak się książkorób potężny trafi, to glośno za tym łóżkiem być może... Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 12:23 co, jak co, ale płeć to Ben chyba bez specjalnych trudności rozróżnia. nawet książkową. :) a jeśli chodzi o dgłosy ksiązkowej rui i porubstwa to chyba także specjalnie Benowi przeszkadzać nie będą. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 12:53 mamarcela napisała: > Natychmiast wrzuc jej drugą do towarzystwa, bo się biedaczka sama ze sobą > (szczególnie, że nudna) zanudzi. A zanudzone książki bywają agresywne! a jak się rozmnożą? I będą dwie nudne książki?? Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 12:05 przerąbane będzie cię straszyć po nocach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gusia Re: Pomocy!!!! IP: 195.117.227.* 05.04.06, 12:29 a może poczuła się niedoceniona i postanowiła popełnić książkowe samobójstwo rzucając się w czarną otchłań zatapczanową ? Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 12:33 a to jest możliwe wielce. Ona uważała, że tak wiele całą sobą w smutne życie Benoniego wnosi, a on ją od nudnych wyzwał. To cóż biedaczce zostało... chlip, chlip... Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 12:40 Albo tak naprawdę to Ben jest nudny, a nie ona i takie monotonne pozbawione wrażeń i uczuc wyższych życie u boku Bena ją po prostu smiertelnie znudziło. I dlatego skończyła ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 12:46 to jak odczytywać post Bena? Jako krzyk rozpaczy czy też odgłos triumfu mimo wszystko?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gusia Re: Pomocy!!!! IP: 195.117.227.* 05.04.06, 12:47 tak sobie myślę... a może ona nie wpadła tak sama z siebie, ale KTOŚ jej "pomógł" - w końcu wydarzenie znamy z relacji tylko jednej strony... Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 12:52 i jeszcze sobie forumowe alibi ktoś tu tworzy, nam tu łzawe kawałki wciska, że sam wpadła, a w duchu rączki zaciera i młodszą następczynię przed nos układa... ech ci mężczyźni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gusia Re: Pomocy!!!! IP: 195.117.227.* 05.04.06, 13:04 właśnie!!! że nudna, to zaraz musi kończyć tak tragicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 13:08 pewnie inne książi na półkach Beniego teraz drżą ze strachu, że i one marnie skończą... brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 13:09 A poza tym, co znaczy "nudna" w ustach faceta. Że jemu się znudziła? Nie ja pierwsza biedaczkę spotkał taki okrutny los. Ale, żeby od razu pod tapczan! Był juz taki jeden Januszek mu było na imię, co rodzoną matkę do tapczanu wsadzał. Och losie! Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 13:18 Gdzie? Gdzie? Ja chcę przeczytać o Januszku, co matkę wsadzał do tapczanu!! Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 13:19 > Gdzie? Gdzie? Ja chcę przeczytać o Januszku Januszek to matusię pod tapczan zaganiał filmowo ciekawie.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 13:22 A w książce nie zaganiał? bo nie pamiętam? "Ballada o Januszku" autor Łubiński Sławomir chyba Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 13:21 filmowo masz tu: www.filmpolski.pl/fp/index.php/123318 a książkowo tu: www.biblionetka.pl/ks.asp?id=14867 Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 13:19 > Ale, żeby od razu pod tapczan! Mamarcelo, ależ nie POD, a ZA! To zasadnicza jest różnica. POD mógłby chociaż ją własnym ciałem przycisnąć. A on ją nieszczęśna ZA wrzucił, własnego ciepła pozbawił i jeszcze nas bezduszny o radę pyta, co z tym fantem zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
eva.68 Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 13:22 mamarcela napisała: > A poza tym, co znaczy "nudna" w ustach faceta. W ustach TEGO faceta to znaczy, że niemagiczna. I za bardzo ubrana może jeszcze. Może wystarczyło zdjąć obwolutę? Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 13:24 > jeszcze. Może wystarczyło zdjąć obwolutę? Zdjąć, no pewnie, i jeszcze nagością nieszczęsnej się napawać. Tfu, bezwstydna... Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 13:25 Odzienia pozbawić. Czci pewnie takoż. A potem, że nudna i za tapczan. Faceci! Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 13:33 To był facet i w dodatku tak smutny, że tylko na Konferencję Episkopatu się nadawał. U mnie nawet wysłużone niewiasty mają na półkach zasłużony odpoczynek i szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 13:30 Zbereźnice wiosenne jedne okropne. Książka ta jest rodzaju męskiego bo to skrypt. Mocno nieaktualny facet, taki z włosami na żel, spodniach czerwonych w zółte paski i słuchający OMD. Mogę mu dorzucić spokojnie "Historię Litwy", bo to babeczka iście Jagienkowych kształtów (Żmudzinka pewnie). Ale taka towarzyszka nie da mu najmniejszych szans i łomot będzie krótki a smierć skryptu gwałtowna (zawał lub wylew). Wy poradźcie co mam robić bo prezentacje się zbliżają! Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 13:35 > Zbereźnice wiosenne jedne okropne. Książka ta jest rodzaju męskiego ha, wykorzystał faceta, za tapczan wrzucił, bo się pewnej młodzieży i podejrzeń o homo coś tam przeraził, a nm usiłuje wmówić, ze to z powodu nudy... Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 13:35 > to babeczka iście Jagienkowych kształtów (Żmudzinka pewnie). orzechy nią tłukłeś chociaż? Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 13:45 orzechy nią tłukłeś chociaż? Z orzeszkami to ona postępuje naprawdę jak dama. Delikatnie i z wyczuciem. Żebyś za to wiedziała jak sobie radzi z dzidą! Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 13:48 > Z orzeszkami to ona postępuje naprawdę jak dama. Jagienka też jak dama. Jak półdupkiem siadła, tak i orzechy obrane były... :-) a z dzidą to mnie zaciekawiłeś, mógłbyś temat rozwinąć?... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 13:56 mógłbyś temat rozwinąć?... :-) Tak przy ludziach? Jagienka o orzechowych półdupkach może i traktowała orzeszki jak dama, tylko co na to Zbyszko? Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 14:00 > na to Zbyszko? eteryczną Danuśkę wielbił, ale i tak z orzechotłukną Jagienką się ostał i potomstwo płodził... Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 14:05 Danuśka i tak do rodzenia się nie nadawała, ale za to majątek miała. Jagienka o gabarytach kobyły wielu, nie wątpię, wojów na świat wydała, bo i Zbyszko jurnym się zdawał był. A co z moim skryptem? Odpowiedz Link Zgłoś
eva.68 Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 14:10 Może go wyjmij po prostu? eva i banalna prostota ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 14:12 I znowu będzie mi się panoszył? Tapczan jest strasznie ciężki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gusia Re: Pomocy!!!! IP: 195.117.227.* 05.04.06, 14:11 jak to co ze skryptem? mogę się założyć, że nadal jest za tapczanem i czeka na litościwe wyciagnięcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 14:18 jak nocą wylizie, to Ty się dobrze rozglądaj czy Cię Młodzież W. gdzieś tam nie filmuje. Bo właśnie wyczytałam, że i przy knajpach niesłusznych ideowo się panoszą: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=39334678&a=39772248 Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 14:38 No to jakis brak konsekwencji. Przecież to meskie kible sa wylęgarnią dewiacji i miejscami uciech nienaturalnych. Kobiety też? Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 16:10 Podglądactwo to też dewiacja. ...bawią się kałem?... Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 16:15 > ...bawią się kałem?... zdaniem pewnego stowarzyszenia chrześcijańskiego - bawią się homoseksualiści, a nawet nie tyle bawią, ile jedzą... wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3257896.html Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Pomocy!!!! 05.04.06, 16:24 A więc... wnioski nasuwają się same. MW to super chłopcy. Ładni i sprytni. I aparaty mają, błony i migawki. Odpowiedz Link Zgłoś