Gość: Agnieszka IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.01.03, 21:51 Nie rozumiem. Dlaczego to maja byc brednie? Proszę mi to wytłumaczyć, a nie pisać, że brednie i już. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Re: Sklonowana głupota IP: *.bb.online.no 05.01.03, 22:23 Gość portalu: Agnieszka napisał(a): > Nie rozumiem. Dlaczego to maja byc brednie? Proszę mi to > wytłumaczyć, a nie pisać, że brednie i już. Może trzeba Ci również wytłumaczyć, że dzieci nie przynosi bocian? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Ależ Agnieszko droga.. 05.01.03, 23:20 Biedny Erazm z Rotterdamu przewraca się w grobie. Fakt, kosmici ganiają na lewo i prawo, krasnale szczają do mleka, a baby rzucają urok, przez co kołtuny dzieckom rosną. A kołtun taki obciąć - nieszczęście przyjdzie na dom i chudobę. Jest jednak ratune. Koguta wziąć czarnego i zabić o północku..... Pozdrawiam! KrisK Egzorcysta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: Sklonowana głupota IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 05.01.03, 23:27 Gość portalu: Agnieszka napisał(a): > Nie rozumiem. Dlaczego to maja byc brednie? Proszę mi to > wytłumaczyć, a nie pisać, że brednie i już. Ja ci to bardzo chetnie wytlumacze, prosze podaj czas i miejsce. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Sklonowana głupota IP: *.hispeed.ch 06.01.03, 00:01 Gość portalu: obcy napisał(a): > Ja ci to bardzo chetnie wytlumacze, prosze podaj czas i miejsce. Sądząc po adresach: *.acn.waw.pl *.cpe.net.cable.rogers.com będzie to możliwe tylko w cyberprzestrzeni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Nie udawajcie idiotów! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.01.03, 00:21 W zielonych kosmitów ja też nie wierzę. Ale dlaczego bardzo bogaci ludzie (jak to zwykle w sektach bywa) nie mogliby móc sklonować ssaka (dokładniej: ssaczki) z gatunku homo sapiens? Proszę mi TO wytłumaczyć - jeśli potraficie, a nie powtarzać za Lemem, jak za panią matką, że to brednia i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ssak Re: Nie udawajcie idiotów!- Brawo! Dowal im! IP: 138.49.34.* 06.01.03, 17:22 Ja tez nie wierze wzielone ufoludki. One sa niebieskie i maja o wiele mniejsze oczy niz te zielone. Ja sie nie moge doczekac pierwszego sklonowanego dinozaura. Dzieci mialyby ucieche. Pozniej na sklonowanego ufoludka koloru chyba niebieskiego (ponoc maja gdzies jego zwloki). Pozniej na male pandy bo sie nie chca rozmnarzac, wiec po co sie prosic. Pozniej czekam na klonowanie pieniedzy...a na ludzi nie czekam..i tak ich za duzo na naszej ulicy...i klonuja sie niezle tradycyjnie. Agnieszko glowa do gory! Odpowiedz Link Zgłoś
a.b.c Re: Nie udawajcie idiotów! 08.01.03, 00:54 Gość portalu: Agnieszka napisał(a): > W zielonych kosmitów ja też nie wierzę. Ale dlaczego bardzo > bogaci ludzie (jak to zwykle w sektach bywa) nie mogliby móc > sklonować ssaka (dokładniej: ssaczki) z gatunku homo sapiens? > Proszę mi TO wytłumaczyć - jeśli potraficie, a nie powtarzać za > Lemem, jak za panią matką, że to brednia i już. Czemu ci goście nie klonują? Sama sobie odpowiadasz na to pytanie bo są bogaci i są w sektach, czyli nie chodzi tu o ideały tylko o to by zmanipulować paru nieszczęśników i wydusić z nich pieniądze w celu klonowania zer na własnym koncie w banku. Ale o wyszystkim przekonamy się na własne oczy w 2035 wg Raela i kręgu wycyckanych przez niego z forsy kosmici przylecą znów na Ziemię wprost do ambasady którą Rael za kilkanaście milionów dolarów gdzieś tam stawia. Teraz pewnie brakuje mu na glazurę i armatury (a wiadomo że kosmici po podróży będą się chcieli wykąpać, Rael zresztą też utytłany ich nie przyjmie)więc puszcza w świat infromację że sklonował człowieka i maszynka z pieniędzmi sama się nakręca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enroll Re: Sklonowana głupota IP: 63.78.171.* 06.01.03, 17:41 Bo to brzmi, jakby pan Wiesio z sąsiedztwa oznajmił, że zbudował latający talerz, którym doleci na Saturna, a sekrety konstrukcji wyjawił mu osobiście prezes Galaktyki. Trudno uwierzyć, że grupa średnio zdolnych oszołomów nagle dokonała technologicznego cudu, z którym nie mogli uporać się inni, zdolniejsi, z doświadczeniem i podobnymi sukcesami na koncie... cała ta sprawa śmierdzi tanią sensacją, kolejna grupa nieudaczników szuka frajerów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawcio Re: Sklonowana głupota IP: *.acn.pl / 10.65.5.* 06.01.03, 21:01 Gość portalu: Enroll napisał(a): > Bo to brzmi, jakby pan Wiesio z sąsiedztwa oznajmił, że zbudował > latający talerz, którym doleci na Saturna, a sekrety konstrukcji > wyjawił mu osobiście prezes Galaktyki. Trudno uwierzyć, że grupa > średnio zdolnych oszołomów nagle dokonała technologicznego cudu, > z którym nie mogli uporać się inni, zdolniejsi, z doświadczeniem > i podobnymi sukcesami na koncie... cała ta sprawa śmierdzi tanią > sensacją, kolejna grupa nieudaczników szuka frajerów... Tylko po co Papież zabiera w tej kwestii głos, czy w ten sposób nie stawia się na jednej płaszczyźnie z tymi, którzy w to cudo wierzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uqbar Hipotezy dla Agnieszki IP: *.acn.pl / 10.65.8.* 06.01.03, 18:45 1. Moze LEM calosc wymyslil i slusznie zaklada, ze wielu w to uwierzy? 2. Moze LEM ubral w zdan kilka ostatnie doniesienia o sklonowaniu czlowieka? Streszczenie = dosadnosc!!! 3. Moze LEM uwaza, ze ostatnie doniesienia o sklonowaniu czlowieka to nieprawda? 4. Moze LEM nie lubi klonowania, a ludzi w szczegolnosci? 5. Moze LEM sam jest klonem? 6. Moze LEM to nazwa maszyny cybernetycznej do pisania opowiadan sf, ktora pewien krakowianin w latach 50-tych kupil na raty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steve Re: Hipotezy dla Agnieszki IP: proxy / *.brzeg.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 16:44 Gość portalu: Uqbar napisał(a): > 1. Moze LEM calosc wymyslil i slusznie zaklada, ze wielu w to > uwierzy? > 2. Moze LEM ubral w zdan kilka ostatnie doniesienia o > sklonowaniu czlowieka? Streszczenie = dosadnosc!!! > 3. Moze LEM uwaza, ze ostatnie doniesienia o sklonowaniu > czlowieka to nieprawda? > 4. Moze LEM nie lubi klonowania, a ludzi w szczegolnosci? > 5. Moze LEM sam jest klonem? > 6. Moze LEM to nazwa maszyny cybernetycznej do pisania opowiadan > sf, ktora pewien krakowianin w latach 50-tych kupil na raty? Nie obchodzi mnie zbytnio dyskusja o klonowaniu, ale podobają mi się hipotezy. Oto moja dodatkowa: > 7. Moze LEM, to tak naprawdę GOLEM, czyli sztuczny człowiek, którego imię podczas aktu tworzenia nie zostało do końca wypowiedziane. Tak niedopracowany GOLEM, czyli LEM ciągle się teraz wszystkiemu dziwi, próbuje wszystko ogarnąć, a ponieważ niestety nie jest to możliwe wpada w ponure nastroje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawka Re: Sklonowana głupota IP: *.avamex.krakow.pl 13.01.03, 20:38 Witam. Może w zrozumieniu problemu pomoże Agnieszce ksiażka Davida Rorvika "Na obraz i podobieństwo swoje:rzecz o klonowaniu człowieka "(bestseller 1983 roku).Opisano dokładnie,krok po kroku ,proces klonowania az do szczęśliwego finału.Czyta się jak powieść sensacyjną .Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś