Gość: meaume IP: *.falkom.pl 29.06.06, 12:27 jak dużo macie na półkach nieprzeczytanych książek? bo mnie ciągle ich przybywa i zaległości rosną Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mister1 Re: zapasy 29.06.06, 12:33 chyba tylko wielotomowe dzielo pana Longina Pastusiaka (ktore to kiedys dostalem w prezencie)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamkap Re: zapasy IP: *.minus.uni.torun.pl 29.06.06, 12:55 Ja mam sporo. Nie moge sie opanowac przed kupnem nowości, a stare ksiązki czekają. Ciekawe kiedy je przeczytam. A na dodatek mam całą masę książek z biblioteki (moge trzymać rok jako pracownik Uniwersyteu:)). Czytam, czytam i nic nie ubywa, bo wciąż dochodzą nowe zakupy. Z przerażeniem myślę o tym , że kiedys się z tym uporam i zabraknie mi nowych rzeczy do czytania.:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zANILK Re: zapasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 13:31 No ja mam ich około 40 egzemplarzy nie przeczytanych, ale jakoś czasu nie ma. obecnie, póki mam wakacje, siedzę i czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszor Re: zapasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 22:35 ja zaległości mam nieziemskie. Bo u mnei to jest tak, ze książki nabywam non stop, a poza tym zawsze szybciej zabieram się za te pożyczone od kogoś czy z biblioteki. Bo wiadomo - pożyczone, więc trzeba się streścić. I w ten oto sposób zapasy na półkach rosną. Ale powoli staram się je zmniejszać (co, wziąwszy pod uwagę chwilowy brak forsy - może sie udać). Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: zapasy 30.06.06, 00:10 niemal nigdy nie mamy, najczęściej cierpimy na głód... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meaume Re: zapasy IP: *.falkom.pl 30.06.06, 08:40 A ja cierpię na głód, mimo że kilka półek ugina się od nieprzeczytanych egzemplarzy. Może to już choroba? Cóż, nawet jeśli tak jest, nie zamierzam się leczyć:)Pozdrawiam wszystkich książkoholików. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszor Re: zapasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 19:39 Popieram. JA też cierpię na wieczny głód, choć wiele mam książek nieprzeczytanych. zdecydownie to jest książkoholizm. Odpowiedz Link Zgłoś
anula_a Re: zapasy 09.07.06, 18:03 widzę, że nie jestem osamotniona w groamdzeniu ksiązek, ledwie przyjdzie jedna paczuszka z ksiązkami, juz kompletuję następną, a jeszcze w tzw międzyczasie poluję na allegro, na jakieś fajne okazje, może dlatego nie doszłam do wielkich majątków, bo lubię mieć swoje książki, aby w każdej chwili siegnąć po to na co mam ochotę :) a niestrawne lub nietrafione zakupy oddaję do biblioteki miejskiej Odpowiedz Link Zgłoś
regndronning Re: zapasy 11.07.06, 07:53 witam w klubie.. z mezem mamy ten sam problem.. czego jak czego ksiazek do czytania nam nie brakuje.. :) no i ciagle pojawia sie cos nowego co by sie chcialo przeczytac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamoń Re: zapasy IP: *.nask.waw.pl 11.07.06, 08:41 a ja nie mam, bo też czytanie bzdur nie jest sensem mojego życia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek_mysiulek Re: zapasy 13.07.06, 15:22 Ja na bieżąco czytam wszystko co kupię a tym bardziej co wypożyczę z biblioteki. Odpowiedz Link Zgłoś