Gość: Norma IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.09.05, 21:06 Film stary, ale jary i jak na tej klasy obraz przystało, jego sława trwa do dziś. Zapraszam na forum fanów braci MacManus oraz innych "bostońskich" myślicieli :] swieci-z-bostonu.xt.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4litery Re: Święci z Bostonu 07.09.05, 18:49 film kurcze niezły, ale żeby zaraz forum robić? to nie gwiezdne wojny :P Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi23 Re: Święci z Bostonu 07.09.05, 20:44 Myślę, że to kwestia gustu...Mnie np. nie zachwycają gwiezdne wojny! I wolałabym czytać właśnie o TYM filmie czyli "Święci z Bostonu" co prawda nie oglądałam całego ale nawet to co oglądałam sprawiło, że uważam, że film jest fajny i warto go obejrzeć!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okto Re: Święci z Bostonu IP: *.ghnet.pl 11.09.05, 12:48 sorry, jednen z najdenniejszych filmow jaki zdarzylo mi sie obejrzec. polecony przez zachwyconego kolego, rozczarowal mnie zupelnie scenariuszem minimalnie nie trzymajacym sie kupy, dosyc drewniana gra (nawet defoe), humorem na sile... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armide Re: Święci z Bostonu IP: *.net / *.net 14.09.05, 10:46 a dlaczego twoim zdaniem scenariusz nie trzymal sie kupy film ma napewno wady ale warto go obejrzec chociazby ze wzgledu na muzyke i montaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armide Re: Święci z Bostonu IP: *.net / *.net 14.09.05, 10:52 poza tym trzeba przyznac ze jka na niskobuzdzetowy film wyrezyserowany przez amatora ze scenariuszem napisanym przez amatora jest calkeim niezly Odpowiedz Link Zgłoś
4litery Re: Święci z Bostonu 14.09.05, 13:21 > poza tym trzeba przyznac ze jka na niskobuzdzetowy film wyrezyserowany przez > amatora ze scenariuszem napisanym przez amatora jest calkeim niezly i daj nam panie boże więcen takich niezłych niskobudżetowych, a mniej wysokobudżetowych aleksandrów, troi, królestw niebieskich Odpowiedz Link Zgłoś