flynn 05.02.03, 19:36 gdzie można dostać tę książkę? jestem uzależniona od tej trylogii.czy ktoś wie, kiedy wyjdzie "the amber spyglass" po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: d0minika@wp.pl Re: ''Zaczarowany nóż'' Pullmana - pilnie poszuki IP: 213.17.138.* 05.02.03, 20:28 Tak się składa, że mam "Zaczarowany nóż", kupiłam w księgarni Prószyńskiego w Krakowie, ale on ma chyba więcej filii, zajrzyj na strone internetową. Ale nie będzie tłumaczenia trzeciej części!!!!!!!!!!!!! Pisałam do wydawnictwa, powiedzieli, że nie ma popytu i sie im nie opłaca!!!!! Czy nie wiesz gdzie mogłabym ją dostać w oryginale??? A czytałeś/aś trzecią część? Jeśli możesz napisz maila... Odpowiedz Link Zgłoś
flynn Re: ''Zaczarowany nóż'' Pullmana - pilnie poszuki 05.02.03, 21:51 dominiko, wysłałam ci maila, mam nadzieję, że go dostałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: ''Zaczarowany nóż'' Pullmana - pilnie poszuki IP: 213.17.138.* 06.02.03, 14:53 nie dostalam maila;( wiec wyslalam na Twoj adres. Daj znac jak dojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
flynn Re: ''Zaczarowany nóż'' Pullmana - pilnie poszuki 06.02.03, 23:54 mam nadzieję, że teraz dostaniesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś