hieroglif1 15.10.06, 22:01 szukam studentów :( studiujacych ksiazki bardzo dokładnie, lub w ogóle studiujacych. Prosze zagłaszać się do tego watku, lub dowolnie manipulowac wątkiem :). Życie ejst baldzo radosne. I takie nieprzewidywalne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
formaprzetrwalnikowa Re: szukam studentów :( 15.10.06, 23:54 a czy studiowanie ksiązek, bardzo dokłądne, w celu znalezienia włozonego gdzies tam między kartki bardzo potrzebnego rachunku tez się zalicza? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: szukam studentów :( 17.10.06, 08:02 nie wiem, ale taki wpis mile urozmaica wątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
wampuka Re: szukam studentów :( 16.10.06, 01:37 A studiowanie w ceu znalezienia miejsca, gdzie skończyło się czytać i zapomniało włożyć czegokolwiek w charakterze zakładki - liczy się? Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: szukam studentów :( 17.10.06, 08:04 nie wiem, ale studiowanie miejsca w którym skończyło się czytać w celu znalezienia powodów dla ktrych skończyło- może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umyslscisniety Re: szukam studentów :( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.06, 08:47 szukasz to ok,szukaj.no,ae czemuz to jest taki smutny i ryczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: szukam studentów :( 17.10.06, 08:05 bo szukanie to moje powolanie. Z resztą nie wiem czy jest tak istotnie :). Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: szukam studentów :( 17.10.06, 08:27 Szukac to byc - powiedzial kiedys Jerome Ortenius Ward. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palinka Re: szukam studentów :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 20:44 moja kumpelka pewnego razu oddajac ksazke do biblioteki zostawila tam chyba 200 lub 300 zlotych gdyby nie moje wscipstwo peweni by tam zostaly dla nastepnego czytalnika:D, Odpowiedz Link Zgłoś
broch Re: szukam studentów :( 18.10.06, 18:24 czy Jerome Ortenius Ward był Czechem? Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: szukam studentów :( 27.10.06, 08:50 Na polsko-czeskiej granicy czeski celnik pyta polską turystkę: - Co pani ma w bagażniku? - Tylko parę puszek. Możecie mnie przeszukać... (dla nie czeszących: puszka - karabin, szukat - pie...ć) Odpowiedz Link Zgłoś
kung_fu_plaster Re: szukam studentów :( 18.10.06, 18:02 A co to znaczy "dowolnie manipulować wątkiem"? Odpowiedz Link Zgłoś