wlodekbar 14.11.06, 19:25 Dzień dobry :). Ciekawym niebywale - kto jest autorem tych znakomitych ilustracji?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wlodekbar C.d. - przepraszam :D: 14.11.06, 19:33 www.allegro.pl/item140424028_akademia_pana_kleksa_j_brzechwa_nowa_piekna_.html Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_azj Re: Ilustracje... 14.11.06, 19:46 Jacek Skrzydlewski siedmiorog.pl/k1229_akademia_pana_kleksa_ Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Ilustracje... 14.11.06, 22:20 Bardzo ladne, ale ja przywiazalam sie do JM Szancera :) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: Ilustracje... 15.11.06, 00:33 Witaj ma Gwiezdna Opiekunko!:) Też według mnie, czy w moim odczuciu, Jan Marcin Szancer jest niedościgniony :). Odpowiedz Link Zgłoś
wampuka Re: Ilustracje... 15.11.06, 23:11 Są narysowane tak, by zdecydowanie odcinały się od JMS. nowa jakość. Na szczęście nie są byle jakie, bo tego w "Kleksie" nie zniesę! Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Ilustracje... 16.11.06, 02:50 Witam Wlodeczku :) Ja rowniez mam wrazenie ze nowe pokolenie = nowe rysunki, pewnie ze sa tez fajne, no i "na czasie" ale ja i tak lubie te starsze - wolno mi :) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Post_osobisty_niepowołani_nie_czy tają/zgodny_z_reg 16.11.06, 21:55 ilaminem, a i prawem także -------------- venus22 napisała: wolno mi :) Uzyskujesz pozwolenie. NO, jak będziesz grzeczna Zresztą... cała przyjemność po mojej stronie :). Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: Ilustracje... 16.11.06, 19:00 Nie, nie, oczywiście, że nowa jakość. Zupełnie inaczej. I tez bardzo mi do gustu przypadają :). Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: Ilustracje... 16.11.06, 21:49 Jednak piętno przeżyć z dzieciństwa też nusze wziąć pod uwgę... Z Szancerem obcowałem w dzieciństwie wszak :). A Skrzydlewski też wywiera na mnie wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: Mróz - gdzie szukać?:) B.t. 16.11.06, 21:19 Aaaa, dziękuję :). W wyszukiwarce go nie znalazłem, pod jego nazwiskiem ;). 'Pod' Lemem zaś tak: www.lem.pl/polish/mroz/mroz.htm I sam Lem :): www.lem.pl/polish/lemdraw/lemdraw.htm Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Mróz - gdzie szukać?:) B.t. 16.11.06, 23:11 Poza tym uwielbiam ilustracje Duginow: img353.imageshack.us/img353/4034/illustration044qi.jpg www.illustratoren-online.de/Dugin/illustration05.jpg na zdjeciu tak dobrze nie widac szczegolow ale naprawde sa breathtaking.. ale oni nie polscy. z polskich jeszcze uwielbiam Lengrena. Dr Dolittle - tylko w wykonaniu Lengrena to prawdziwy dr Dolittle. library.thinkquest.org/26408/psychol/media/leng01.gif Venus Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Mróz - gdzie szukać?:) B.t. 17.11.06, 04:49 a tych: Dragon Feathers by Andrej Dugin and Olga Dugina (Piora Smoka, albo moze Smocze piora) Brave Little Tailor (Hardcover) Odwazny maly Krawczyk ksiazka Madonny The Adventures of Abdi (Hardcover) Przygody Abdi ksiazki Madonny kupilam - sa z serii kolekcjonerskiej. ladnie ilustrowane. jeszcze nie czytalam. Mysle ze Duginowie wiecej ilustrowali -musze poszukac. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Venus świeci jasno dla mnie... 17.11.06, 19:05 ...oświeciłaś mnie, bom nie znał Duginów (aleć przynajmniej mam odwagę cywilną przyznać się do niewiedzy :)). Dla nieoświeconych :) zatem linki: www.google.pl/search?hl=pl&q=Andrej%20Dugin%20&btnG=Szukaj+w+Google&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sa=N&tab=iw images.google.pl/images?hl=pl&q=Andrej%20Dugin%20&btnG=Szukaj+w+Google&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sa=N&tab=wi www.google.pl/search?hl=pl&q=Andrej%20Dugin%20&btnG=Szukaj+w+Google&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sa=N&cat=gwd/Top&tab=id Odpowiedz Link Zgłoś