syls1 23.11.06, 16:38 witam, szukam tej książki, czy może ktoś z Was podpowie mi gdzie można ją kupić? dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i2h2 Re: matematyka niny gluckstein 26.11.06, 11:52 W żadnym antykwariacie jej nie widziałam, ale bywa na Allegro. Próbowałaś dowiedzieć się w Książnicy, czy nie mają jakichś resztek? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
syls1 Re: matematyka niny gluckstein 27.11.06, 09:27 bardzo Ci dziękuję, zadzwoniłam do Książnicy i jest (!!!)jeden egzemplarz dostępny tylko w czytelni :)) dobre i to, mam kuzynkę, która tam pracuje to może uda mi się zabrać książkę na dwa dni do domu dziękuję Ci bardzo za podpowiedź pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: matematyka niny gluckstein 27.11.06, 20:05 Mam tę książkę i mogę Ci ją wysłać. Kupiłam ją chyba za 2 zł w taniej książce i zupełnie mi nie przypadła do gustu, więc chętnie oddam komuś, komu na niej zależy. Jeśli chcesz, to przyślij mi adres pocztowy na skrzynkę gazety :) Odpowiedz Link Zgłoś
syls1 Re: matematyka niny gluckstein 28.11.06, 13:55 bardzo Ci dziękuję !!! Wyślij mi więc na poniższy adres na mój koszt: ul. Łukasińskiego 30b/5 71-215 Szczecin podaj mi w paczce również numer swojego konta - prześlę pieniążki ps - tylko czy przesyłka dojdzie bo listonosze nadal strajkują, więc jedynie polecone można odbierać :)) bardzo Ci dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cien_wiatru Re: matematyka niny gluckstein IP: *.adsl.solnet.ch 28.11.06, 16:21 napiszcie o czym jest ta ksiazka Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: matematyka niny gluckstein 28.11.06, 21:18 Ok przesyłka pójdzie jutro. Listonosze chyba już skończyli strajk, a jeśli nawet nie wszędzie, to najwyżej dojdzie z poślizgiem. POzdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś