Dodaj do ulubionych

Trzymacz dla czytacza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 17:36
Bylam zywo zainteresowana takim wynalazkiem. Czytac bez trzymanki, czytac na lezaco, do gory
nogami. Czytasz - i ruki swobodne. Spojrzcie na tych panow w silowni, jak zawziecie cwicza z
trzymaczami na biezniach (trademill video). Taki trzymacz to nawet lepszy chyba od lampki z
klipsem przypinanej do ksiazki. Takie trzymacze roznosza amerykanskie Mikolaje.

www.phiferreader.com/video.htm
Obserwuj wątek
    • Gość: Myszor Re: Trzymacz dla czytacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 21:19
      Nie wiem tylko czy by mi się chciało odpinać klipsy, żeby przewrócic stronę ;)
      Poza tym jakby czytała w biegu... Cóż, choroba lokomocyjna gwarantowana ;)
    • autumna Re: Trzymacz dla czytacza 18.12.06, 08:59
      Są i prostsze konstrukcje:
      www.thumbthing.com/
      • Gość: Myszor Re: Trzymacz dla czytacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 11:20
        Konstrukcja niby prosta, ale jak tu strony odwracać? ;)
      • Gość: Kasia Re: Trzymacz dla czytacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 13:31
        O fajne, takie praktyczne, podrozne.
        Tak na serio, to trzymacze roznego typu przydaja sie tlumaczom, bo to i strone trzeba przycisnac, i
        linijki nie ominac - o ile tlumacza jeszcze wersje papierowa. Ale mysle, ze wiekszosc uzywa zwyklych
        klipsow plus linijki.
    • capuccino_days Re: Trzymacz dla czytacza 18.12.06, 11:18
      hmmm tytuł postu skojarzył mi się z czytaniem w zatłoczonym autobusie - czytacz
      czyta, a druga osoba - trzymacz- trzyma go coby sobie zębów nie wybił:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka