Gość: zaba-agata IP: *.gorzow.mm.pl 28.12.06, 20:28 Dla miłośników Sandora Maraia to gratka. Najnowsze Zeszyty Literackie są sewgo rodzaju antologią i numerem o nim samym. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staua Re: Marai 29.12.06, 02:25 Dzieki za te wiadomosc! Na pewno znajdzie sie tutaj wielu jego wielbicieli (ja jestem pierwsza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba-agata Re: Marai IP: *.gorzow.mm.pl 29.12.06, 07:12 Nawet jeśli niewielu, to i tak witam w klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
librero Re: Marai 29.12.06, 20:44 bardzo dobra wiadomość :) przeczytałam juz spis tresci na stronach ZL, zapowiada się swietna lektura na weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: Marai 30.12.06, 10:37 Dzięki za info :-) Kupiłam dziś ZL. Co prawda Marai zajmuje tylko mniej więcej jedną trzecią numeru, ale skomponowaną ciekawie. Swoją drogą redakcja ZL mogłaby się pokusić o numer w całości mu poświęcony. Na razie przejrzałam tylko. Z "Głosów o Maraim" mam bardzo podobne odczucia do tych, jakie wyraził Stasiuk. a. Odpowiedz Link Zgłoś