Gość: mbmm IP: *.oskbraniewo.pl 08.06.07, 17:32 Serdecznie zapraszam do wypełnienia. www.ankiety-online.pl/survey.php?id=SurveyPage&survey=0f5b089166747d&page=0Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ben-oni Re: Ankieta o czytaniu 08.06.07, 19:00 A gdzie i kiedy wyniki ankiety i czemu (komu) ona służą? W dzisiejszych czasach trzeba być bardzo ostrożnym.;-D Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: Ankieta o czytaniu 08.06.07, 19:12 jaka piękna lista noblistów. Ale protestuję przeciwko umieszczeniu mojej ukochanej Ewy Lipskiej pomiędzy jakimis obcymi (no, poza kilkoma osobami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbmm :))) IP: *.oskbraniewo.pl 08.06.07, 21:23 Przeznaczenie badań opisałam we wstępie do ankiety:))) Ewa Lipska znajduje się w gronie nominowanych do Nike. Razem z tymi, no poza kilkoma, obcymi;))) Dziękuję za udział w ankiecie:))) i zapraszam innych:) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka.latania Re: :))) 12.06.07, 17:53 Proszę :) Ulubiony polski się znalazł, ale zabrakło mi mojego ukochanego mistzra zaganicznego, ale nie wczytywałam się we wstęp, więc nie wiem, według jakiego klucza dobierani byli autorzy ... Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Ankieta o czytaniu 08.06.07, 23:04 wypełniłam, aczkolwiek trochę zirytowało mnie, że w dwóch przypadkach musiałam dać odpowiedź jakąkolwiek (w moim przypadku), bo nie było odpowiedzi , którą bym mogła wypełnić. Pozostawiłam więc puste pole, ale wtedy nie dało się przejść do drugiej części ankiety. Szkoda.... No nic, mam nadzieję, że się przyda moja opinia w badaniach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Ankieta o czytaniu IP: *.aster.pl 09.06.07, 00:04 7. Gdzie czytasz? W tramwaju, autobusie, pociągu W pracy W łazience W kościele Idąc ulicą W kolejce do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Ankieta o czytaniu 09.06.07, 20:58 przenieś łóżko do łazienki i będzie pasowało:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM Re: Ankieta o czytaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 19:01 Zaznaczyłem "w pracy" w sensie że w szkole ;) Faktycznie, trochę mało tych opcji gdzie/kiedy czytam. Poprawiłbym tę "pracę" na "w pracy/szkole", dodałbym jeszcze np. "na tarasie/w ogrodzie" - co dziś cały dzień czyniłem (i przez co mam całe plecy poparzone ;) Wstyd tylko, że połowy nazwisk nie znam.. Wiem już, co nadrabiać.. ;] Pozdrawiam, Mateusz. Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: Ankieta o czytaniu 12.06.07, 12:55 Wystarczyłoby napisać "w domu" zamiast wymyślać łazienkę akurat. Odpowiedz Link Zgłoś
librero Re: Ankieta o czytaniu 10.06.07, 12:51 dlaczego odnosnie do miejsca czytania nie ma najbardziej oczywistej odpowiedzi? czytam w kuchni i na kanapie :) Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Ankieta o czytaniu 10.06.07, 12:59 ja też miałam z tym problem - czytam zimą na kanapie, latem na balkonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "tworczosc" Re: Ankieta o czytaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 14:52 Sorry, a co to za "tworczosc" Szczygla?????? Jak ktos napisze ksiazke albo dwie, w tym jedna bardzo slaba i wymuszona to chyba trudno mowic o "tworczosci"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbmm Re: Ankieta o czytaniu IP: *.oskbraniewo.pl 10.06.07, 19:40 Wybierając nazwiska kierowałam się listą nominowanych do NIKE (swój pogląd na te nominację starannie utajniam, ale dobry nie jest) i listą noblistów. Pozdrawiam i dziękuję... PS. Nie bardzo mogę wprowadzic zmiany, zgodne z Waszymi sugestiami. Istnieje ryzyko, że po zmianie zginą dotychczasowe wyniki (choć przyznam, że jeszcze dobrze nie znam tego narzędzia). Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Ankieta o czytaniu 12.06.07, 15:19 Przeciez chyba ledwo co wrzucilas te ankiete, na pewno nie ma tam jeszcze az tak wiele rekordow - a wiekszosc osob ctutaj chetnie ci pomoze i wypelni leiej skonstruowana ankiete jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Ankieta o czytaniu 12.06.07, 17:24 Ja mogę powtórzyć, ewentualnie, wpis. Czytam wszędzie, gdzie mam czas, bo często książkę noszę w kieszeni marynarki (w kolejce do kasy, na przystanku tramwajowym itd). Zawsze (o ile jestem trzeźwy) przynajmniej dwie strony przed zaśnięciem (zgaszeniem światła), w łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś
ivarsoy Re: Ankieta o czytaniu 13.06.07, 01:38 wypełniłem, a co mi tam szkodzi! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: Ankieta o czytaniu IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.07, 11:15 Niestety ze względu na pytanie 7., w moim wypadku tej ankiety nie da się wypełnić, ponieważ czytam "po bożemu", czyli przy biurku, ew. w łóżku. System domaga się jakiejkolwiek odpowiedzi, więc albo skłamię, albo zrezygnuję. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Ankieta o czytaniu 13.06.07, 11:22 ja wypełniłam przeraziło mnie najpierw to jak wielu autorów nie znam poza tym jest pytanie gdzie czytasz - ja w pociagu tramwaju ale juz odpowiedź pytanie kiedy czytasz zupełnie mi nie pasuje bo ja czytam w drodze z/do pracy poza tym na pytanie czy znasz twórczość pana/pani x co mam odpowiedziec, jak znam jedna książkę tylko np? troche nieprecyzyjne te pytania Odpowiedz Link Zgłoś
mbmm Re: Ankieta o czytaniu 16.06.07, 15:02 Szanowni Państwo:) 1. Dziękuję 130 osobom, które dotychczas odpowiedziały na moją prośbę. 2. Wszelkie sugestie przyjmuję z całą życzliwością, ankieta ta jest pierwszą jaką w życiu popełniłam prywatnie i Wasze opinie dotyczące jej układu są dla mnie ważnymi wskazówkami. 3. Opracuję wyniki ankiety już wkrótce. Będzie to najprawdopodobniej za ok. 2 tygodnie. Raz jeszcze dziękuję i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbmm Re: Ankieta o czytaniu IP: *.oskbraniewo.pl 19.06.07, 07:07 Podnoszę wątek - może ktoś jeszcze wypełni ankietę?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bzowa Re: Ankieta o czytaniu 19.06.07, 10:05 No wypełniłam :). Z zastrzeżeniami: 1. w łóżku czytam i nic tam nie zaznaczyłam, trudno; 2. a z tym, czy "znasz twórczość", to trochę miałam problem. Zdaje się, że jak czytałam 1-2 książki danego autora i słyszałam co nieco o innych, to jeszcze trochę za mało, żeby określać to "znajomością twórczości"? :) No, ale wypełniłam ankietę tak, jakby pytanie było sformułowane "czy czytałeś jakieś książki tego autora?" ;). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ivarsoy Re: Ankieta o czytaniu 06.07.07, 11:51 A co z wynikami? Można już je przejrzeć? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: Ankieta o czytaniu 06.07.07, 12:55 A jakie są wnioski na temat znajomości twórczości poszczególnych pisarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salomon Re: Ankieta o czytaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 11:36 Gdzie i kiedy będą dostępne wyniki ankiety ? Odpowiedz Link Zgłoś
pisam Re: Ankieta o czytaniu 26.08.07, 12:04 Proponuję skasować ten post bo tzw. ankieta nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Ankieta o czytaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 23:36 Co to znaczy nie istnieje ... jak ludzie wypełniali ... Odpowiedz Link Zgłoś