Dodaj do ulubionych

Ankieta o czytaniu

IP: *.oskbraniewo.pl 08.06.07, 17:32
Serdecznie zapraszam do wypełnienia.
www.ankiety-online.pl/survey.php?id=SurveyPage&survey=0f5b089166747d&page=0Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • ben-oni Re: Ankieta o czytaniu 08.06.07, 19:00
      A gdzie i kiedy wyniki ankiety i czemu (komu) ona służą? W dzisiejszych czasach
      trzeba być bardzo ostrożnym.;-D
      • formaprzetrwalnikowa Re: Ankieta o czytaniu 08.06.07, 19:12
        jaka piękna lista noblistów.
        Ale protestuję przeciwko umieszczeniu mojej ukochanej Ewy Lipskiej pomiędzy
        jakimis obcymi (no, poza kilkoma osobami)
        • Gość: mbmm :))) IP: *.oskbraniewo.pl 08.06.07, 21:23
          Przeznaczenie badań opisałam we wstępie do ankiety:)))

Ewa Lipska znajduje się w gronie nominowanych do Nike. Razem z tymi, no poza kilkoma, obcymi;)))

Dziękuję za udział w ankiecie:))) i zapraszam innych:)
          • sztuka.latania Re: :))) 12.06.07, 17:53
            Proszę :)
            Ulubiony polski się znalazł, ale zabrakło mi mojego ukochanego mistzra
            zaganicznego, ale nie wczytywałam się we wstęp, więc nie wiem, według jakiego
            klucza dobierani byli autorzy ...
    • linia.frontu Re: Ankieta o czytaniu 08.06.07, 19:26
      Dzięki za Przybylskiego:)
    • chiara76 Re: Ankieta o czytaniu 08.06.07, 23:04
      wypełniłam, aczkolwiek trochę zirytowało mnie, że w dwóch przypadkach musiałam
      dać odpowiedź jakąkolwiek (w moim przypadku), bo nie było odpowiedzi , którą bym
      mogła wypełnić. Pozostawiłam więc puste pole, ale wtedy nie dało się przejść do
      drugiej części ankiety. Szkoda....
      No nic, mam nadzieję, że się przyda moja opinia w badaniach. Pozdrawiam.
    • Gość: ann Re: Ankieta o czytaniu IP: *.aster.pl 09.06.07, 00:04
      7. Gdzie czytasz?
      W tramwaju, autobusie, pociągu
      W pracy
      W łazience
      W kościele
      Idąc ulicą
      W kolejce do lekarza
      • mamalgosia Re: Ankieta o czytaniu 09.06.07, 20:58
        przenieś łóżko do łazienki i będzie pasowało:)
    • Gość: eM Re: Ankieta o czytaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 19:01
      Zaznaczyłem "w pracy" w sensie że w szkole ;) Faktycznie, trochę mało tych opcji gdzie/kiedy czytam.

Poprawiłbym tę "pracę" na "w pracy/szkole", dodałbym jeszcze np. "na tarasie/w ogrodzie" - co dziś cały dzień czyniłem (i przez co mam całe plecy poparzone ;)

Wstyd tylko, że połowy nazwisk nie znam.. Wiem już, co nadrabiać.. ;]

Pozdrawiam, Mateusz.
      • aiczka Re: Ankieta o czytaniu 12.06.07, 12:55
        Wystarczyłoby napisać "w domu" zamiast wymyślać łazienkę akurat.
    • librero Re: Ankieta o czytaniu 10.06.07, 12:51
      dlaczego odnosnie do miejsca czytania nie ma najbardziej oczywistej odpowiedzi?
      czytam w kuchni i na kanapie :)
      • paul_ina Re: Ankieta o czytaniu 10.06.07, 12:59
        ja też miałam z tym problem - czytam zimą na kanapie, latem na balkonie
    • Gość: "tworczosc" Re: Ankieta o czytaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 14:52
      Sorry, a co to za "tworczosc" Szczygla?????? Jak ktos napisze ksiazke albo dwie,
      w tym jedna bardzo slaba i wymuszona to chyba trudno mowic o "tworczosci"?
      • Gość: mbmm Re: Ankieta o czytaniu IP: *.oskbraniewo.pl 10.06.07, 19:40
        Wybierając nazwiska kierowałam się listą nominowanych do NIKE (swój pogląd na te nominację starannie utajniam, ale dobry nie jest) i listą noblistów.
        Pozdrawiam i dziękuję...
        PS. Nie bardzo mogę wprowadzic zmiany, zgodne z Waszymi sugestiami. Istnieje ryzyko, że po zmianie zginą dotychczasowe wyniki (choć przyznam, że jeszcze dobrze nie znam tego narzędzia).
        • eeela Re: Ankieta o czytaniu 12.06.07, 15:19
          Przeciez chyba ledwo co wrzucilas te ankiete, na pewno nie ma tam jeszcze az
          tak wiele rekordow - a wiekszosc osob ctutaj chetnie ci pomoze i wypelni leiej
          skonstruowana ankiete jeszcze raz.
          • ben-oni Re: Ankieta o czytaniu 12.06.07, 17:24
            Ja mogę powtórzyć, ewentualnie, wpis.
            Czytam wszędzie, gdzie mam czas, bo często książkę noszę w kieszeni marynarki (w
            kolejce do kasy, na przystanku tramwajowym itd). Zawsze (o ile jestem trzeźwy)
            przynajmniej dwie strony przed zaśnięciem (zgaszeniem światła), w łóżku.
    • ivarsoy Re: Ankieta o czytaniu 13.06.07, 01:38
      wypełniłem, a co mi tam szkodzi! :)
      • Gość: Rita Re: Ankieta o czytaniu IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.07, 11:15
        Niestety ze względu na pytanie 7., w moim wypadku tej ankiety nie da się
        wypełnić, ponieważ czytam "po bożemu", czyli przy biurku, ew. w łóżku. System
        domaga się jakiejkolwiek odpowiedzi, więc albo skłamię, albo zrezygnuję.
      • pomme Re: Ankieta o czytaniu 13.06.07, 11:22
        ja wypełniłam
        przeraziło mnie najpierw to jak wielu autorów nie znam
        poza tym jest pytanie gdzie czytasz - ja w pociagu tramwaju
        ale juz odpowiedź pytanie kiedy czytasz
        zupełnie mi nie pasuje bo ja czytam w drodze z/do pracy
        poza tym na pytanie czy znasz twórczość pana/pani x co mam odpowiedziec, jak
        znam jedna książkę tylko np?
        troche nieprecyzyjne te pytania
        • mbmm Re: Ankieta o czytaniu 16.06.07, 15:02
          Szanowni Państwo:)
          1. Dziękuję 130 osobom, które dotychczas odpowiedziały na moją prośbę.
          2. Wszelkie sugestie przyjmuję z całą życzliwością, ankieta ta jest pierwszą jaką w życiu popełniłam prywatnie i Wasze opinie dotyczące jej układu są dla mnie ważnymi wskazówkami.
          3. Opracuję wyniki ankiety już wkrótce. Będzie to najprawdopodobniej za ok. 2 tygodnie.
          Raz jeszcze dziękuję i pozdrawiam:)
          • Gość: mbmm Re: Ankieta o czytaniu IP: *.oskbraniewo.pl 19.06.07, 07:07
            Podnoszę wątek - może ktoś jeszcze wypełni ankietę?:)))
            • bzowa Re: Ankieta o czytaniu 19.06.07, 10:05
              No wypełniłam :). Z zastrzeżeniami: 1. w łóżku czytam i nic tam nie
              zaznaczyłam, trudno; 2. a z tym, czy "znasz twórczość", to trochę miałam
              problem. Zdaje się, że jak czytałam 1-2 książki danego autora i słyszałam co
              nieco o innych, to jeszcze trochę za mało, żeby określać to "znajomością
              twórczości"? :) No, ale wypełniłam ankietę tak, jakby pytanie było
              sformułowane "czy czytałeś jakieś książki tego autora?" ;). Pozdrawiam.
          • ivarsoy Re: Ankieta o czytaniu 06.07.07, 11:51
            A co z wynikami? Można już je przejrzeć? :)
            • aiczka Re: Ankieta o czytaniu 06.07.07, 12:55
              A jakie są wnioski na temat znajomości twórczości poszczególnych pisarzy?
              • ivarsoy Re: Ankieta o czytaniu 06.07.07, 12:58
                Właśnie, właśnie! :)
    • Gość: Salomon Re: Ankieta o czytaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 11:36
      Gdzie i kiedy będą dostępne wyniki ankiety ?
    • pisam Re: Ankieta o czytaniu 26.08.07, 12:04
      Proponuję skasować ten post bo tzw. ankieta nie istnieje
      • Gość: Ramon Re: Ankieta o czytaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 23:36
        Co to znaczy nie istnieje ... jak ludzie wypełniali ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka