chie 25.07.07, 10:49 czyli cd. "Szkarłatnego płatka ...". Spodziewałam się, że to będzie coś lepszego. A tu książeczka chyba napisana na potrzeby reklamy, niczego więcej. W każdym razie ze "Szkarłatnym .." nie ma co porównywać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavanna86 Re: "Jabłko" Fabera 25.07.07, 20:14 to jak będziesz się nudzić,możesz mi wysłać na gazetowego trzyzdaniowe streszczenie albo zamieścić je na forum:) jestem ciekawa,jak potoczyły się dalsze losy Sugar,ale jeśli książka do kitu,to nie opłaca się nabywać;)... Odpowiedz Link Zgłoś
smoczykowka Re: "Jabłko" Fabera 26.07.07, 17:42 A mnie się "Jabłko" podobało. Nie ma co, wg. mnie, porównywać ją do "Szkarłatnego płatka...", ta książka to raczej taki smaczny kąsek, przypomnienie stylu w jakim pisze Faber, trochę nastroju sentymentalnego przy czytaniu o znanych bohaterach. Może niepotrzebnie reklamowano, że to kontynuacja poprzedniej książki. Mówię moim klientom, że to raczej takie "impresje" dot. "Szkarłatnego..." Odpowiedz Link Zgłoś