pampelune 07.08.07, 08:32 Nie wiem co o nim myśleć. Trochę mi sie nie podoba przez sam fakt że nowe i jeszczem nieprzyzwyczajona, ale może znajdzie akceptację. O, nie podoba mi sie też że ulubione fora mi zrobili w dwóch kolumnach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mettea Re: Podoba nam się nowy wystrój forum? 07.08.07, 11:40 Jak dotąd - nie podoba. Myślę, ze to kwestia przyzwyczajenia i za tydzień zmienię zdanie na pozytyw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxa Re: Podoba nam się nowy wystrój forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 12:26 Nie podoba mi się. Koszmarne. Nie przyzwyczaję się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: Podoba nam się nowy wystrój forum? IP: 80.51.91.* 07.08.07, 13:21 żałosne! jak zawsze - spier... coś dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
glos_z_offu Re: Podoba nam się nowy wystrój forum? 07.08.07, 18:09 Pewnie. Że podoba :) Ustawienie "klasyczne" - uspokajający rozbielony nieprzeszkadzający różowy. Nie jest tak agresywne w wyrazie jak poprzednie. Mniej wyraźna czcionka. Zaakceptowane od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
glos_z_offu Re: Podoba nam się nowy wystrój forum? 07.08.07, 23:02 Errata. Ustawienie domyślne. Ma ładniejszą czcionkę. Odpowiedz Link Zgłoś
skrawek.papieru Re: Podoba nam się nowy wystrój forum? 07.08.07, 22:24 Tak:), bardziej niż poprzedni. Odpowiedz Link Zgłoś
matsuo Re: Podoba nam się nowy wystrój forum? 07.08.07, 23:15 Poprzednie było lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ninira Re: Podoba nam się nowy wystrój forum? 08.08.07, 05:04 Gdzie ja wlazłam? A czy ta ramka z prawej strony da się zamknąć, żeby nie przeszkadzać? Po co mi tu jakiś link do sportu i siatkarek? A jak dostać się do froum "Książki dla dzieci"? - i2h2 pomóż! Ze względu na wiek trudno się przystosowuję do zmian nie tylko pogody i ciśnienia atmosferycznego. Ale pamperasy muszą się czymś wykazać i zepsuć,to co było dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: Podoba nam się nowy wystrój forum? 09.08.07, 01:27 O własnie. Ja już pytałem o książki dla dzieci, tzn. o forum, jest link, ale jak dostać się "normalnie"..;) Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 Re: Podoba nam się nowy wystrój forum? 08.08.07, 06:57 zdecydowanie gorsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Podoba nam się nowy wystrój forum? IP: *.CNet.Gawex.PL 08.08.07, 07:39 Paskudne. I ta "ułatwiona nawigacja"!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pampelune Re: Podoba nam się nowy wystrój forum? 08.08.07, 08:37 Dla mnie największym dramatem jest, że nie mogę sobie ustawić takiego żółtego wystroju jak kiedyś, bo dzisiejszy żółty wcale nie jest żółty tylko koglomoglowy. Zielony ohydny. Z rezygnacją ustawiłam sobie wygląd militarny, aczkolwiek to niezgodne z moimi przekonaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
hermionagranger5 Re: Podoba nam się nowy wystrój forum? 08.08.07, 09:05 Niezbyt. Ale z dyskusji na FoF wynika, ze będzie musiał mi się spodobać;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwer-nie lepper Re: Podoba nam się nowy wystrój forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 00:09 Szata graficzna upodobniła się do strony merytorycznej;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwer-nie leper Re: Podoba nam się nowy wystrój forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 00:13 Szata graficzna upodobniła się do strony merytorycznej ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaaaa Re: Podoba nam się nowy wystrój forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 00:19 Poziom graficzny dopasował się do treści!!! Odpowiedz Link Zgłoś