drela_j 15.12.07, 23:56 Mam znajomego któremu bardzo podobała się książka "Rio Anakonda" Wojciecha Cejrowskiego i chciałabym dać mu w prezencie jakąś książkę podróżniczą, czy ktoś mógłby polecić jakąś fajną pozycję książkową? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amused.to.death Re: Jaką książkę podróżniczą warto kupić jako pre 16.12.07, 01:28 To może kup mu drugą książkę Cejrowskiego "Gringo wśród dzikich plemion"? Dla mnie jest lepsza niż 'Rio...'. Odpowiedz Link Zgłoś
madeleine.passerelle Beata Pawlikowska 31.01.08, 11:39 Moja ulubiona książka tej pisarki-podrózniczki to Ryby spiewają w Ukajali. Bardzo ładnie wydane przez wydawnictwo National Geographic, oprocz zdjęć autorka ozdobiła tekst małymi rysuneczkami, naprawdę oryginalnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
yanga Re: Beata Pawlikowska 31.01.08, 15:09 Zadziwiasz mnie - naprawdę taki jest tytuł? Jak starej książki Fiedlera? Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Beata Pawlikowska 31.01.08, 15:13 może z wrażenia tak się zmieszały komuś dwa tytuły, bo ta Pawlikowskiej nosi tytuł "Blondynka śpiewa w ukajali".;) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Jaką książkę podróżniczą warto kupić jako pre 01.02.08, 03:09 a ja polecam "Wielka wyprawa" Ewan McGregor i Charley Boorman czyli niezywkla motocyklowa podroz dookola swiata. jako zalacznik sa mapki z podrozy i zdjecia, bardzo interesujaca ksiazka. Aktorzy wyruszyli z Londynu do Nowego Jorku, a jechali przez Niemcy, Ukraine, Kazachstan, Mongolie, Rosje, Kanade i USA. Podroz przez Azje zajmuje najwiecej miejsca w ksiazce, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Jaką książkę podróżniczą warto kupić jako pre 01.02.08, 03:11 www.longwaydown.com/ w linku wiecej o tej podrozy oraz o drugiej - z Szkocji do RPA, rowniez na motorach i juz czekam na polskie wydanie ksiazki o tej kolejnej pdorozy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zorija Re: Jaką książkę podróżniczą warto kupić jako pre 01.02.08, 11:47 "Gringo..." to już pewno ma i czytał. Yo bardzo fajna książka. A ja polecam "El Dorado. Polowanie na legendę" Pałkiewicza i Kapłanka. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy-z-monitorem Re: Jaką książkę podróżniczą warto kupić jako pre 01.02.08, 12:08 Meksyk - kraj kontrastów - Łukasz Gołębiewski (ale ja jestem fiksatką meksykańska ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Jaką książkę podróżniczą warto kupić jako pre IP: *.dip.t-dialin.net 01.02.08, 21:24 "Rowerem i pieszo przez Czarny Ląd"Kazimierz Nowak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Łowcy Skarbów Jaką książkę podróżniczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 10:33 Hmm.. Lubie (lit faktu) Łowców Skarbów Moore'a Odpowiedz Link Zgłoś