Gość: -Kaha- IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 21:13 No to ja zdecydowanie podwyrzszam statystyki. Czytam około dwuch książek w tygodniu, co daje przeszło 100 rocznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: simply Re: Ile czytamy wg GUS IP: 80.51.237.* 18.09.03, 21:33 Ciekawe - tak mocno zawyżasz statystyki a słowo "dwóch" jest Ci całkiem obce. Może czytasz bez okularów? Albo po ciemku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Ile czytamy wg GUS IP: *.epana.net 18.09.03, 22:08 Gość portalu: simply napisał(a): > Ciekawe - tak mocno zawyżasz statystyki a słowo "dwóch" jest Ci > całkiem obce. Może czytasz bez okularów? Albo po ciemku? Po prostu w szkole byl "prymasem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Ile czytamy wg GUS IP: *.xdsl.tiscali.nl 18.09.03, 23:56 Gość portalu: r napisał(a): > Gość portalu: simply napisał(a): > > > Ciekawe - tak mocno zawyżasz statystyki a słowo "dwóch" jest > Ci > > całkiem obce. Może czytasz bez okularów? Albo po ciemku? > > Po prostu w szkole byl "prymasem". a pewnie tez powiedzial, ze system geocentryczny wymyslil Prometeusz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: Ile czytamy wg GUS IP: 12.0.23.* 18.09.03, 22:33 Gość portalu: -Kaha- napisał(a): > No to ja zdecydowanie podwyrzszam statystyki. Czytam około dwuch > książek w tygodniu, co daje przeszło 100 rocznie. No ale "podwyrzszyc" sie inaczej pisze, orle Ty nasz... Odpowiedz Link Zgłoś
mbmm Re: Ile czytamy wg GUS 18.09.03, 22:59 Statystyki jakoś nie przemawiaja do mnie. Z ciekawosci zaczęłam zapisywac to co czytam...(kiedys na forum padło pytanie "ile czytacie"). I tak oto wynika z moich obliczeń i zapisków ze od 1 wrzesnia do dzis przeczytałam 18 ksiażek. Nie chce mi się liczyc ile to rocznie, zreszta to bez sensu, bo rózne sa dni na czytanie...i różne książki;) Zbliżam sie do GUs-owskiego wyniku;))) Pozdrawiam czytelników. A błędy robie tylko bo zbyt szybko piszę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śledczy Re: Ile czytamy wg GUS IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 07:45 ha, ha, i w tych książkach piszą "dwuch" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo Re: Ile czytamy wg GUS IP: *.elblag.dialog.net.pl 24.09.03, 22:58 Tylu czytelników i nikt nie odnsiesie sie do tych badań? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś