Dodaj do ulubionych

Bagdad. 67 dni

IP: *.crowley.pl 02.10.03, 19:18
Największe rozczarowanie tego roku. Myślałem, że potrafią pisać,
a tu nuda panie, nuda... Znam gimnazjalistów piszących lepsze
wypracowania - tyle, że oni byli w Bagdadzie (tzn. J. Mikruta i
P. Marzec) a moim gimnazjaliści co najwyżej na koloniach w
Ustce. Ksiązka na przemiał a nie do czytania. Sygestywny obraz
Iraku???? Zdjęcia - kompletne dno.
Obserwuj wątek
    • Gość: Darth Maul Re: Bagdad. 67 dni IP: *.tp1.net / *.net 02.01.04, 10:45
      Widze ze komus brakuje brakuje kolorowych zdjec rannych lub zabitych ludzi.
      Rany chlopie!!! Wlacz sobie Tv jak ci brakuje takich obrazow. Jak sie nie
      podoba to nalezalo samemu pojechac do Iraku w czasie wojny i PISAC!!!!!!!!!!
      A nie jeczec ze ksiazka jest nudna..... Sam jestes nudny.... i pewnie takie
      same zdanie maja o tobie "twoi gimnazjaliści".
    • Gość: antiburschius Re: Bagdad. 67 dni IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 02.01.04, 14:29
      wy chyba nie macie co czytac.
      • Gość: Darth Maul Re: Bagdad. 67 dni IP: *.tp1.net / *.net 02.01.04, 14:41
        Wiem komksy sa ciekawsze, prawda antiburschius??
        • Gość: antiburschius Re: Bagdad. 67 dni IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 02.01.04, 14:47
          nie, literatura jest ciekawsza, ale jezeli panskie doswiadczenie z nia
          ogranicza sie do wydawnictw w guscie "Bagdad. 67 dni", to komiks rzeczywiscie
          moze wydawac sie Panu alternatywa.
          • Gość: Darth Maul Re: Bagdad. 67 dni IP: *.tp1.net / *.net 02.01.04, 17:42
            Nie twierdze ze ksiazka jest wybitnych lotow ale to nie ma byc dzielo
            pokroju "Europy" Normana Davisa!!! Jest to dziennik z zycia osob, ktore tam
            byly i przezyly cos czego raczej my nie przezyjemy!!! Jesli twierdzi Pan ze
            ksiazka jest do niewarta czytania to musze sie z Panem nie zgodzic!!! Moze mi
            Pan powie czego panu brakuje w tej ksiazce??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka