Gość: Gocha IP: *.eranet.pl 19.08.08, 15:43 Witam. Która książka Oates jest według was najlepsza, spośród niżej przytoczonych tytułów: & "Blondynka" & "Wodospad" & "Oni" Od której zacząć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: linka Re: Oates IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.08.08, 22:51 Wodospad, Córka grabarza, a potem wszystko po kolei Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Oates 27.08.08, 11:45 ja czytałam "zabiore Cie tam" i do dzis mam wrażenie ze jakas taka sztuczna była. Jakby ktos opisywał swiat z lotu ptaka stojąc na balkonie Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia Re: Oates 27.08.08, 11:54 Mi się podobało "Beasts", trochę jak "Pianistka". "Amerykańskie Apetyty", "Middle Age". Odpowiedz Link Zgłoś
judytta Re: Oates 28.08.08, 12:19 Mnie bardzo podobała jej "Mama odeszła", przez "Blondynkę" nie potrafiłam przejść. Natomiast ten wątek przypomniał mi że chciałabym przeczytać jej "Wodospad". Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Oates 29.08.08, 11:40 Przeczytałam tylko "Gwałt", dobra. Na pewno sięgnę po inne. Odpowiedz Link Zgłoś