aurora_borealis1 23.04.09, 08:19 Jako moderator znaczy. To juz chyba koniec forum?!:((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
braineater Re: Braineater zniknal 23.04.09, 08:49 nigdzie nie zniknął, po prostu nie sprząta tu więcej:) Przy okazji dziękuję wszystkim użytkownikom forum, że tak praktycznie, nie było co sprzątać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurora_borealis1 Re: Braineater zniknal IP: *.200710.adsl.tele2.no 23.04.09, 09:23 Chwala Buddom! Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Braineater zniknal 23.04.09, 10:02 Gość portalu: aurora_borealis1 napisał(a): > Chwala Buddom! ze nie sprzata czy ze sie znalazl?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurora_borealis1 Re: Braineater zniknal IP: *.200710.adsl.tele2.no 23.04.09, 10:19 Ze nie porzucil w trudnych czasach;) Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: Braineater zniknal 23.04.09, 17:32 braineater napisał: > nigdzie nie zniknął, po prostu nie sprząta tu więcej:) Dlaczego? a. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: Braineater zniknal 23.04.09, 19:15 Coś przeskrobałeś? Gdzie? Bo chyba nie tu? Powód chyba Odgórni podali? A może to tajemnica? Ciekawam wielce. a. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Braineater zniknal 23.04.09, 20:01 Przywróciłem wątka, co go Odgórni zniknęli, a nie powinienem, a potem jeszcze podałem mailowo wyjawiony powód, dla którego watek zniknięty został (bo tak), a też nie powinienem. No i jeszcze publicznie przyznałem, że nie czytam maili w gazetowej skrzynce. Chyba tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Braineater zniknal 24.04.09, 14:59 braineater napisał: > Przywróciłem wątka, co go Odgórni zniknęli, a nie powinienem, a potem jeszcze > podałem mailowo wyjawiony powód, dla którego watek zniknięty został (bo tak), a > też nie powinienem. No i jeszcze publicznie przyznałem, że nie czytam maili w > gazetowej skrzynce. Chyba tyle:) ciekawe, co najbardziej zabolało;) Pewnie to, że nie Czytasz emaili;) Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: Braineater zniknal 24.04.09, 20:49 Dzięki za dokładną wykładnię :-) Czyli, jak rozumiem, złamałeś zasady i za to Cię wylali. Nie żebym tam broniła Odgórnych, ale skoro złamałeś, no to już trudno... Ale jednak szkoda, bo fajny z Ciebie herbatnik :-) a. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Braineater zniknal 24.04.09, 21:03 nigdzie dalej się nie wybieram, a Nchyba sobie na pewno da radę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Braineater zniknal 27.04.09, 18:58 cholewka, a miałem trollować. Tyle czasu się do tego przymierzałem, tyle razy, nicka sobie obmyśliłem, strategię opracowałem i nie zdążyłem, cholewka. Odpowiedz Link Zgłoś
over.admin Re: Braineater zniknal 23.04.09, 20:29 Szanowni Państwo! Braineater nie mógł być dłużej adminem, bo nie do zaakceptowania był stan, gdy nie dość, że na forum nie było trolostwa, to jeszcze admin był szanowany i lubiany. My, OverAdminstwo, uważamy dotychczasową działalność niejakiego Braineatera za karygodną. Nie dość, że zna się na dziedzinie, którą moderuje, nie dość, że działa z klasą i taktem, to jeszcze jest lubiany przez użytkowników forum. Na dodatek nigdy nie ukrywał powodów ingerencji administratorskich, nie udawał, że nic o takich ingerencjach nie wie, a także- co nas napawa nieprzemożonym wstrętem- liczył się ze zdaniem forumowiczów i nigdy nie zadzierał nosa. Jak Państwo widzicie, profil charakterologiczny byłego admina społecznego Braineatera zupełnie nie przystaje do profilu Over.admiństwa i jako taki uniemożliwia dalszą współpracę. Z wyrazami braku szacunku: Over.Admiństwo Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Braineater zniknal 23.04.09, 20:43 izi, Odgórna Administracja forum ma jakąś swoja wizję, jak to powinno wyglądać i czemu niektóre wątki lepiej wycinać wcześniej, więc sobie tę wizję wprowadza, bo takie jej prawo. Niekoniecznie jest to wizja, co mi pasuje, ale to w końcu ich forum. Konflikt w tym temacie akurat jest zupełnie zbędny, mnie wystarcza wyjaśnienie, że moje aesowanie nie było zgodne z tym, co sobie zakładają w temacie aesów. Odpowiedz Link Zgłoś
over.admin Re: Braineater zniknal 23.04.09, 20:40 Aha. Mamy już kilku kandydatów na AS-ów. Są oni po filologii, wprawdzie nie polskiej, ale nieco mają rozeznanie w kwestii książek. Prosimy o gorące ich przyjęcie. Z wyrazami braku szacunku: Over.Admiństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb O Brainie... 24.04.09, 05:31 Cóżeś Ty uczynił? Sama w życiu nie dam rady. Wszak jam tylko pomocnik kata, a nie główny oprawca, jak niektórzy teraz mogą myśleć. ja się tak nie bawię... Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: O Brainie... 24.04.09, 07:52 Dasz sobie radę:)Na forum o moderacji poprosiłem o znalezienie drugiego aesa, ale chyba pokorna prośba utknęli w trybikach :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=94168803&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
over.admin Re: O Brainie... 24.04.09, 10:48 Ty, Nchyb, też lepiej zastanów nad swoim postępowaniem. Też jesteś na celowniku. Jeśli prędko nie osiągniesz wymaganego przez nas poziomu łechtania swojego ego, samowoli, zastraszania forumowiczów i upierdliwości formalistycznej, to prędko się pożegnamy. My nie żartujemy (bo, z resztą, nie potrafimy). Z wyrazami braku szacunku: Over.Admiństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Braineater zniknal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.09, 06:44 to po prostu wpływ magicznej Poczekajki Odpowiedz Link Zgłoś
aurora_borealis1 Re: Braineater zniknal 24.04.09, 08:27 Proponuje pikiete wirtualna: My chcemy Braina!!! Niech zyje demokracja na Forum Ksiazki!!! Domagamy sie wolnych wyborow na Forum Ksiazki!!! Braineater na prezydenta (nie tylko Forum Ksiazki;))!!! Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Braineater zniknal 24.04.09, 08:32 bez przesady może, wiosna za ładna na pikiety, styropian się kruszy na słońcu:) Ale dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Braineater zniknal 24.04.09, 15:46 Tak sobie myslalam, ze Tys jednak za malo ugodowy czlowiek na adminowanie :-) Do tego trzeba miekszego kregoslupa. Niemniej okres Twego adminowania bedzie dobrze tutaj wspominany :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla.londyn Re: Braineater zniknal 25.04.09, 02:06 No,to jakis koszmar lekki, jakis taki "Proces" za zamknietymi drzwiami. Chyba Eeela ma racje: Do tego trzeba miekszego kregoslupa . Odpowiedz Link Zgłoś
aurora_borealis1 Re: Braineater zniknal 25.04.09, 09:49 Tez mi sie to z Kafka skojarzylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzy Re: Braineater zniknal IP: 212.106.27.* 22.05.09, 18:41 My chcieć Braineatera! Odpowiedz Link Zgłoś