silvestro 27.05.09, 22:40 Dziewczyny - zobaczcie - przedsmak filmu , dzisiejsze zdjęcia z Montepulciano. Warto!! www.robsessedpattinson.com/2009/05/can-you-handle-more.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikad_85 Re: New Moon - film 27.05.09, 22:59 OH MY FUCKIN' GOD. SPEACHLESS @.@ On ma ciało!!!!!! Wiadomo, do Jacoba mu daleko, ale Rob się chyba za sibie "wziął". Wow. Odpowiedz Link Zgłoś
silvestro Re: New Moon - film 28.05.09, 00:01 Tutaj jest jeszcze więcej :-) www.robsessedpattinson.com/2009/05/whole-scene-shirtless-robward.html Odpowiedz Link Zgłoś
natder Re: New Moon - film 28.05.09, 09:49 Już widać, że to bardzo ładna scena będzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: New Moon - film 28.05.09, 12:45 ....on jest dla ciebie za mlody...on jest za mlody....!!!! nie namowicie mnie harpie!!! jestem w jacob team!!! ...on jest za mlody...!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
natder Re: New Moon - film 28.05.09, 14:04 Hmmm... On jest za młody... A Jacob to nie??? ;DDD Biedny Taylor - tyle poświęceń, dieta bogata w białko i te długie godziny na siłowni... A R. Pattinson zrzuca niedbale koszulę i zobaczcie co się dzieje... zbiorowa histeria w sieci normalnie... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: New Moon - film 28.05.09, 14:46 mi tak siakos taylor nie pasuje:) wole swoje wyobrazenie o jacobie a w tym jest 24 latkiem:D tu juz nie popelniam prawie pedofilii:D Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: New Moon - film 14.07.10, 22:10 > Biedny Taylor - tyle poświęceń, dieta bogata w białko i te długie > godziny na siłowni... > A R. Pattinson zrzuca niedbale koszulę i zobaczcie co się dzieje... dzieje się to, ze jednak wolę Jacoba. Klata Edwarda to nie to, co nchyby lubią najbardziej... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wioleta_90 Re: New Moon - film 28.05.09, 20:53 Nie no, naprawdę zapowiada się dość gorąco ;P Ładnie te koszule zdjął... Może przeszedł nie tylko przez siłownie, ale i kurs rozbierania? <lol> wiem, wyobraźnia ponosi... ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
wioleta_90 Re: New Moon - film 28.05.09, 21:26 A skoro już oglądamy różne fotki: www.twilightpoison.com/gallery/displayimage.php?album=578&pos=0 To ostatnie to chyba jak się drasnęła w swoje urodziny... Odpowiedz Link Zgłoś
asiaw73 Re: New Moon - film 30.05.09, 03:03 Cześć, jest już malutki fragment "New Moon" i filmik z kręcenia tej sceny we Włoszech. Nie chcę was rozczarować, ale ten kaloryferek jest troszkę podrasowany makijażem (podobno często to praktykują). Uważam, że i tak nieźle wygląda :) pattinsongallery.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
silvestro Re: New Moon - film 02.06.09, 23:45 Co tu siejesz jakieś wredne informacje :-). Proszę, oto wiadomość z pierwszej ręki: LUTZ: 'PATTINSON'S MUSCLES ARE REAL' ROBERT PATTINSON's NEW MOON co-star KELLAN LUTZ has denied the actor resorted to make-up tricks to gain a muscled torso for the TWILIGHT sequel. The British star's stomach has come under scrutiny from Internet gossips in recent weeks, with many speculating his muscled appearance is the result of clever shading by the film's make-up artists. But Lutz, who will appear alongside Pattinson in the vampire movie, insists his pal's sexy body is down to months of hard work in the gym with co-star Taylor Lautner. Lutz tells the New York Daily News, "Taylor been training Rob a lot, and that's why he's got such ripped abs. Rob's been working hard. He's trying to be the best he can be." 02 June 2009 12:17 Odpowiedz Link Zgłoś
asiaw73 Re: New Moon - film 10.06.09, 08:58 :D Wiem, wiem że Rob chodził na siłownię. Napisałam podrasowany a nie namalowany :) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia odszczekuje wszystko 01.06.09, 08:34 odszczekuje wyztsko i glosno!!!!! Dzejkob jest abso_kuzwa_lutnie genialny piekny i doskonaly!!! www.fanpop.com/spots/twilight-series/videos/6495924# Odpowiedz Link Zgłoś
natder Re: odszczekuje wszystko 01.06.09, 08:42 Chyba kupię sobie centymetr i zacznę go codziennie obcinać. Fajnie się zapowiada :) Jacoba kaloryfer zdecydowanie nie narysowany ;))) A i efekt specjalny przemiany w wilka bardzo przyzwoity. Może to i dobrze, ze chłop reżyseruje tym razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: odszczekuje wszystko 01.06.09, 09:19 na czerwono w kalendarzu mam zaznaczone i odkreslam czarna linia dni mijajace...;) ciekawe czy u nas w Polsce bedzie rownolegle... czy lepiej czy gorzej to sie okaze...poczekam z zachwytami na efekt finalny:) ale Jacob jest ok... mniam:D Odpowiedz Link Zgłoś
silvestro Re: odszczekuje wszystko 02.06.09, 01:03 "Stopklatka" podaje ,że polska premiera zapowiedziana jest na 20 listopada - czyli równolegle ze światową. Oby! Odpowiedz Link Zgłoś
wioleta_90 Re: odszczekuje wszystko 02.06.09, 19:19 Ja od wczoraj z uporem maniaka siedzę i wciskam "Play" :P Bardzo mi się ta zapowiedź podoba! Podrajcowałam się jak laska dynamitu zapałką! ;P Nie będę tęsknić za tym niebieskoszarym obrazem w Zmierzchu... A chłopaki... - będzie na co popatrzeć! ;o) Wilk też super - dobrze, że nie zrobili ich na wzór wilkołaka z "HP i więzień Azkabanu", bo wtedy sama zaczęłabym z rozpaczy wyć do księżyca :P SUUUPER, że premiera w Polsce będzie równoległa! Z takimi czadowymi informacjami możecie do mnie w środku nocy dzwonić!!! ;P Odbiję sobie czekanie na DVD, które ma się łaskawie objawić 31 sierpnia <grrr... toż ja tyle nie przetrzymam!> ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: New Moon - film 14.09.09, 11:01 www.plejada.pl/2,23588,news,1,1,najnowszy_zwiastun_ksiezyca_w_nowiu,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś
channtall Re: New Moon - film 14.09.09, 20:56 zwiastun jest boski!! nie moge sie doczekac calego filmu:) Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: New Moon - film 16.09.09, 09:26 łooooooo, aż dostałam dreszczy! i ta muzyka w tle... nie doczekam się chyba:( Odpowiedz Link Zgłoś
pepsicos Re: New Moon - film 16.09.09, 19:38 Wygląda na to, że druga część będzie zupełnie inna niż pierwsza. Ciekawe czy nie zabraknie tej atmosfery, która była tak pociągająca, tajemnicza. Chyba bardziej przyłożyli się do efektów specjalnych ale naprawdę mam nadzieję, że nie przesadzili i nie będzie to czyste efekciarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia dobra dobra. a Wy to tylko super fajny 17.09.09, 14:40 mam andzieje. a mi sie nie podoba jak bella wrzeszcy przez sem. jak swinia zarzynana rormalnie. nie podoba mi sie:-> to dowodzi tylko tego ze film zapowiada sie bosko skoro sie tylko do tego moge przyczepic:D Odpowiedz Link Zgłoś
wioleta_90 Re: dobra dobra. a Wy to tylko super fajny 18.09.09, 20:22 www.youtube.com/watch?v=o8r-xcnlSOA&feature=player_embedded#t=382 a co powiecie na to? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś