Dodaj do ulubionych

Pytanie dotyczące forum

17.12.09, 20:25
Mam pytanie do osób, które udzielają się na tym forum jak również do tych, którzy tu sobie zaglądają bo lubią :) Zastanawiam się czy wasi partnerzy wiedzą o tym, że tu bywacie, wypowiadacie się czy też opisujecie swoje problemy.
Wydaje mi się, że większa część forumowiczów jednak zostawia to dla siebie, w związku z czym jestem ciekawa jak wygląda sprawa gdy to się wydaje.

PS. ja mojemu mężowi nigdy nie powiem ;)
Obserwuj wątek
    • gladys_g Re: Pytanie dotyczące forum 17.12.09, 20:39
      Wie, właśnie zapytałam.
      • nimfomankaa Re: Pytanie dotyczące forum 17.12.09, 21:14
        nie wie - może dlatego że chcę mieć trochę prywatności a poza tym nie mam męża
        tylko takich przelotnych parterów - wciąż szukam
        • spincat Re: Pytanie dotyczące forum 17.12.09, 21:18
          Wie, ze czytam. Czasem podrzucam mu fragmenty, ktore wydaja mi sie istotne albo
          niezwykle ciekawe.
          Wie takze o innych moich forach.
    • tolmea Re: Pytanie dotyczące forum 17.12.09, 21:27
      Zastanawia mnie to, ponieważ biorąc pod uwagę tytuł forum "(Brak) Seks(u) w małżeństwie" partner może poczuć się trochę niepewnie.
      Ja np.zaczęłabym mocno zachodzić w głowę co ze mną jest nie tak, że mój partner tu zagląda.
      • herbatka.jasminowa Re: Pytanie dotyczące forum 17.12.09, 21:39
        tytuł forum również brzmi:"Seks w małżeństwie" (opuszczając wyrazy w nawiasach), o seksie też tutaj piszemy(i to nie tylko małżeńskim) i to różnym, bo kązdy z nas ma swój seks:lepszy- gorszy....itd

odnośnie pytania: nie ukrywam się z tym forum
        • tolmea Re: Pytanie dotyczące forum 17.12.09, 22:02
          co do tytułu, masz rację, ja chyba podświadomie przyjęłam całość, łącznie z nawiasami, za oczywistą w 90% przypadków, jedyną interpretację.
          Co do pytań w poście przewodnim chyba nie jasno można to wyczytać, ale pisząc miałam na myśli:
          pyt 1. czy partnerzy wiedzą;
          pyt 2. co się dzieje, kiedy się dowiadują, czy coś się zmieniło w waszym życiu seksualnym i takim codziennym.
          • kag73 Re: Pytanie dotyczące forum 17.12.09, 23:01
            Moj wie i czasem mu cos opowiadam, pytam o jego meska strone
            widzenia problemu. Poczytac jednak nie moze, bo nie zna
            wystarczajaco polskiego:)) Poza tym nie mialby czasu, bo ma swoje
            forum.
            • bi_chetny Re: Pytanie dotyczące forum 18.12.09, 10:33
              nie mówię, zbyt intymne tematy tu poruszam
      • pieprzyca Re: Pytanie dotyczące forum 18.12.09, 14:06
        tolmea napisała:

Ja np.zaczęłabym mocno zachodzić w głowę co ze mną jest nie tak, że mój partner tu zagląda.

Ja myślę, że większość partnerów osób tutaj piszących mniej-więcej orientuje się, "co jest nie tak", niekoniecznie z forum. Wiedzą, bo zazwyczaj zanim się sprawę wywiesi na "wokandzie" forum, próbuje się załatwić ją tak czy inaczej w domu.

Mój małż wie, że bywam na forum o takiej nazwie, ale go to raczej nie obchodzi - tak przynajmniej to wygląda na zewnątrz. Fajnie i pouczająco byłoby przeczytać jego wpis tutaj :-).
    • lilyrush Re: Pytanie dotyczące forum 18.12.09, 13:34
      Obecny, zupełnie nie-mąż wie i nawet czasami dokłada swoje 3 grosze,a często
      czytamy forum razem.
      • kwiatek2-1 Re: Pytanie dotyczące forum 18.12.09, 13:57
        Od niedawna tu jestem, przede wszystkim czytam - pomogliście mi już bardzo),
        mężowi powiedziałam, opowiadałam o czymś, co wyczytałam.
        • pogoda25 Re: Pytanie dotyczące forum 18.12.09, 21:51
          Nie czuję potrzeby spowiadania się ,że tu jestem:),nie robiłam tego i nie mam
          zamiaru tego zmieniać.
          Pozdrawiam
          • anula36 Re: Pytanie dotyczące forum 19.12.09, 11:58
            lepiej zeby partner tu zagladal niz na stronki z anonsami dla znudzonych zonatych/mezatek. Dla mnie to bylby raczej sygnal ze chce cos zmienic na lepsze.
            Moj eks mnie podczytywal na forum i nic z tego nie wyniknelo obecny wie ze zagladam ale czy podczytuje? Nawet nie wiem;)
    • kompresor666 Re: Pytanie dotyczące forum 19.12.09, 13:03
      wie, ale nie czyta. Czasem jak poproszę żeby przeczytała jakiś wątek to przejrzy.
    • apanitokto Re: Pytanie dotyczące forum 22.12.09, 23:34
      Ja wlasnie dzisiaj powiedziałam i wysłałam linka do wątku (miękkiproblem)
      Reakcja była w porządku bo o problemie wielokrotnie rozmawialiśmy i to bardzo
      szczerze, więc tak naprawde nie dowiedział się niczego nowego. A poza tym myślę,
      iż to jest ciut nie fair opisywać związek intymny ze swoim partnerem podczas gdy
      on częstokroć żyje w błogiej nieświadomości i nie ma pojęcia o rodzących bądź
      już istniejących problemach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka