lisc_na_wietrze 24.06.11, 10:13 Gdzie jest ururam? podczytuje was juz od jakiegos czasu, nie bylo mnie ostatnio dosc dlugo i ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sea.sea Re: szybkie pytanie 24.06.11, 10:31 To się nazywa mieć fanklub :D Ururam zdaje się został zbanowany, ale jest tu jeden taki który go dość godnie zastępuje, no - przynajmniej bardzo się stara... Rozejrzyj się :) Odpowiedz Link
lazy_lou Re: szybkie pytanie 24.06.11, 11:08 " Nie starczy dobra wola, by dotrzymac pola czynom Anatola" - jak spiewali tacy jedni ;) A tak serio- za co UT polecial?? :> Odpowiedz Link
n.wataha Re: szybkie pytanie 24.06.11, 14:06 Moim skromnym zdaniem ururam-tururam zmienił nick na NXP. Na początku zwróciłem uwagę na podobieństwo języka i składni. Ale im więcej czytam NXP wypowiedzi, tym moje przypuszczenia się bardziej utwierdzają, że jednak to nasz ururam-tururam. Jego podejście do kobiet, sposób przedstawiania swojej osoby, czy nawet stosunek do gejow jest identyczny. I nie chodzi mi o jakieś pejoratywne znaczenie, poprostu podobieństwo tekstów uderzające. Odpowiedz Link
sea.sea Re: szybkie pytanie 24.06.11, 14:52 No po tym, jak rzuciłam tekstem brzmiącym mniej więcej "cytuję nieodżałowanego ururama" i dostałam w odpowiedzi od nxp fotę Demi całującej Patricka w "Uwierz w ducha", to też bym sobie dała uciąć paznokietka, że :) Odpowiedz Link
sisi_kecz Re: szybkie pytanie 24.06.11, 15:30 coś się Wam pomyliło. nxp to dawny philips. ;) Odpowiedz Link
n.wataha Re: szybkie pytanie 24.06.11, 20:47 sisi_kecz napisała: > coś się Wam pomyliło. > > nxp to dawny philips. > > ;) A dawny BASF to teraz EMTEC :D Odpowiedz Link
lazy_lou kolejne szybkie pytanie 24.06.11, 23:51 ktore sie nasuwa: PO CO? <mialam jakies 3 tyg przerwy w lekturze forum, wiec moze cos przeoczylam? :> > Odpowiedz Link