loppe 25.02.13, 23:41 i nie myślcie że będę tak sypać tematami jeden po drugim, bo myslę że moja misja na tym forum kończy się na chwilę paroletnią, bywajcie zdrowi, trzymajcie się ludzie, dajcie radę, jesteście najlepszym Forum! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabat-77 Re: Kto był wyżej erotycznie, seksualnie? 26.02.13, 08:12 730m npm. Żegnaj loppe, oby nie na zawsze. Loppe, wróć ! ;) Odpowiedz Link
eucaliptus10 Re: Kto był wyżej erotycznie, seksualnie? 17.09.18, 20:43 Chciało Ci się to zmieniac? Najbardziej żenująca sytuacja dla obu stron kiedy tłumaczeniem jest kłamstwo. To nie jest moja sprawa! I tyle. Jestem zła i zazdrosna owszem, ale wiem, że to nie o te sytuacje chodzi, tak jak i z tym kublem zimnej wody jak to nazwałes.nie rób mi proszę sieczki z mozgu bo i tak już się Ciebie dostatecznie boje. W niedz.wieczorem znów bolalo mojego jamnika oko i biedny piesek był smutny. Wiem, nie Twoja sprawa, sama jestem odpowiedzialna z jego zdrowie, ale miej to na względzie. Obrzydliwe to troche bylo, ja sobie juz dzień wcześniej co nieco przejrzałam. Wolałabym naprawdę zająć się swoim głównym problemem i chciałabym żebyś mi w tym pomógł. Bez tej umywalki nie mam gdzie umyć rak nawet. A brudno wszędzie. Miałeś czas na naprawę gdzie indziej, a teraz glupio klamiesz. Rozumiem wiece niz Ci sie wydaje, choć na pewno mniej niż mi się wydaje. Ot co. I nie będę w ten sposób się z Tobą Marek kontaktować więcej. Pa Odpowiedz Link
jesod Loppe wróć 26.02.13, 12:05 Loppe wróć... I o seksie znowu mrucz O gadżetach i minetach Otulonych w chuć Porzuć Loppe Penelopę Co Cię więzi nieroztropnie I Twe skrzydła wciąż podcina Dolewając więcej wina :) Odpowiedz Link
loppe Dobrze wrócę 26.02.13, 12:44 żeby nie przedłużać - wróce już niedługo, najpóźniej w przyszłym roku Odpowiedz Link
hello-kitty2 Re: Dobrze wrócę 26.02.13, 14:09 oppe napisał: > żeby nie przedłużać - wróce już niedługo, najpóźniej w przyszłym roku LOL A co masz jakies inne, frapujace zajcie? Odpowiedz Link
loppe Re: Dobrze wrócę 26.02.13, 14:42 Kitty, no nie mogę tak odpowiadać jak się pożegnałem na trochę Odpowiedz Link
hello-kitty2 Re: Dobrze wrócę 26.02.13, 15:12 oppe napisał: > Jak wrócę za pare miesięcy to odpowiem Dobra, dobra i tak domyslam sie co kombinujesz: wyjezdzasz na wyspy 'badac' pozycie Polek z Pakistanczykami :) Ok wyspiewasz nam jak wrocisz :) Powodzenia Odpowiedz Link
loppe Re: Dobrze wrócę 26.02.13, 15:18 Dziękuję za empatię, Ty rozumiesz że gdybym odpowiadał to mojemu pożegnaniu na te kilka tygodni brakowałoby jednak powagi Odpowiedz Link
sukienkawkratke Re: Dobrze wrócę 26.02.13, 15:34 Takie to właśnie życie jest, umarł król niech żyje król! Odpowiedz Link
aandzia43 Re: Kto był wyżej erotycznie, seksualnie? 26.02.13, 16:19 Loppe Księżycowy, będę tęsknić :-) Odpowiedz Link
obrotowy zazwyczaj mezczyzna 17.09.18, 21:10 (bo tak wygodniej) ale dzis mamy demokracje i czesto kobieta jest gora i na gorze:) Odpowiedz Link
dunajec1 Re: zazwyczaj mezczyzna 18.09.18, 01:29 Nawet na koniu umie jezdzic. Obrotowy, dosc szybko zagladles na ten post. Odpowiedz Link
obrotowy temat jest pod-chwytliwy 18.09.18, 13:30 wienc go ochoczo pod-chwycilem (za piedestal) Odpowiedz Link
ogratis Re: Kto był wyżej erotycznie, seksualnie? 01.10.18, 13:27 Nowe znajomości dla samotnych ogratis.pl/ogloszenia/kategoria/17/towarzyskie Odpowiedz Link