minijack
21.07.15, 19:21
Zastanawiałem się, czy forumowicze są w stanie dostarczyć mi ciekawych materiałów, z których mógłbym się nauczyć czegoś z materii wspomnianej w tytule. Mogą to być książki, filmy, artykuły. Zależałoby mi jednak na profesjonalnych materiałach, a nie dywagacjach na poziomie "Przyjaciółki".
Przy okazji zaznaczam, że nie chodzi mi o szukanie ratunku tylko wzniesienie się na wyższy poziom. Moja obecna partnerka jest (jak mówi) szalenie zadowolona z tego co się dzieje w łóżku i raczej nie mam podstaw do tego, aby jej nie wierzyć. Pomimo długiego stażu w związku jej życie erotyczne było podobno dość ubogie i dopiero teraz zaczyna odkrywać pewne obszary. Moje partnerki z kolei były dobrymi nauczycielkami i bardzo rozwinęły mnie seksualnie, ale wiem, że mimo wszystko mistrzem jeszcze nie jestem a w dodatku powoli kończą mi się pomysły na łóżkowe działania. Nie chodzi o to, że muszę szukać udziwnień, ale po prostu zależy mi na tym żeby było jej naprawdę wspaniale.
Wydaje mi się, że najważniejszy warunek jest spełniony - kochamy się, dogadujemy, ufamy. Co więcej zabrnąłem z nią w obszary, na które nie było mnie stać przy innych partnerkach i chyba nie ma takiej rzeczy (może poza jakimiś dewiacjami) których bym dla niej nie zrobił.
Liczę na ciekawe sugestie. Każda uwaga jest mile widziana :)