milagros20
06.03.16, 14:58
Witam Was serdecznie.Powiem szczerze że mega mega dawno nie siedziałam na takim forum ale chyba nadszedł czas aby się wyżalić.Jestem mężatką już prawie 11 lat.Mam męza i 3 małych szkrabów.Jestem mega samotna w naszym związku.zycie intymne praktycznie nie istnieje,Ostatnie współzycie było 5 lat temu.Pzred ślubem było wszytsko ok, mąż był romantyczny i wogóle było fajnie.Prblemy sie zaczeły odkąd urodziły sie dzieci.Troszke mi sie przytyło ale bez przesady.Mąz jakos nie garnie do sexu i chyba wydaje mi się to jakos nie normalne żeby facet nie chciał współżyc.Ja od czasu do czasu chętnie bym zaszalałą ze tak powiem juz nie chodzi tylko o sex ale poprzytualnie się itp.Mój mąz to jaksi odmieniec.Nie mówi ze mnei kocha,Jaka kolwiek okolicznosc urodziny, walentynki czy dzien kobiet moge zapomniec o prezentach, nigdy ich nie dostaje ( ja mu czxasami daje)Jest mi z tego powodu cholernie przykro.Jestem taką kurą dodmową,Nie pracuje, opiekuje sie dziecmi,Każdy dzien praktycznie wygląda tak samo.Potrzebuje tez bliskosci nie ejstem z kamienia.Mieszkamy z moim tatą i tak mysle ze mąz przez to jest na mnie zły bo on koniecznie chce abym sie przeprowadzila do jego mamusi,Nawet kiedys powiedział mi ze będziemy się kochac wtedy jak sie przeprowadze do niej..Normalnie jak to usłyszalam to nogi sie podemną ugieły.To taki mami synek i chyba nigdy z tym nie wygram.Czuje się coraz bardziej sdsamotna w związku.Już probowałam wiele sposobów aby jakos to odmienic.Przedewszytskim rozmowy, prosiłam abysmy gdzie razem wyszli , pooglodali jakies filmy itp.Filmy oczuwiscie lubi oglądac erotyczne ale woli sam je oglodac niz ze mną. :(Niewiem juz co robic , łapie doła.Może nie jestem modelką ale chyba figura nie ejst najważniejsza w miłości.Widze jak patzry na inne chude dziewczyny... boli mnie to i jest mi przykro.Niewiem czego go nie pociagam moze to jzu taka rutyna bycia w związku tyle lat.Nigdy tez mi nie mowi ze mnei kocha, Bywa ze ja mu powiem pierwsza to od tez odpowie ale tylkow takiej sytuacji.Doradzcie coś co ja jeszce moge zrobic bo ja jzu nie mam pomysłu ;(