brunetka877
04.03.11, 13:40
Hmm kochani chcialam sie poradzic w jeszcze jednej sprawie otoz martwi mnie zachowanie mojego taty trwa to juz od kilku lat podejrzewam ze on tez moze byc na cos chory po obejrzeniu filmu Dzien Swira podejrzewam ze moze byc to nerwica natrectw otoz tato mowi czesto sam do siebie czesto sa to przeklenstwa ,,, liczy do 10,20 i wiecej podchodzi poprostu do kalendarza i liczy czesto komentuje programy w telewizji tzn.ostro krzyczy itp szczegolnie jesli sa to programy polityczne lub publicystyczne... czasami mysle ze naprawde z nim cos nie tak dla mnie jest mily i w ogole... gdy zachorowalam na manie strasznie sie przejal a ja czasami mysle ze moze to z nim cos nie tak i ja odziedziczylam psychike po nim i dlatego teraz choruje sama nie wiem.... nie radzcie mi zeby poszedl do psychiatry sie zbadac bo napewno tego nie zrobi... dodam jeszcze ze przy ludziach zachowuje sie normalnie jest mily itp. ale ja poprostu mam dosc mama pracuje od pon do piatku od 7 do 16 a ja studiuje zaocznie tato w tym roku idzie na emertuture jakby nie ptrzec wiekszasc czasu bede siedziala z Nim ja nie wiem jak to wytrzymam tymbardziej ze wiem ze nie powinnam nie denerwowac tylko raczej prowadzic spokojny tryb zycia;/ co myslicie?