Dodaj do ulubionych

Bardzo się cieszę

29.06.12, 22:35
że póki co dobrze czuję się po licie. Na razie jedynym skutkiem ubocznym jest znużenie (nie zamulenie) mniej więcej przez godzinę od łyknięcia tabletki, które potem mija. Duży plus bo przy kwetiapinie zażywanie leku rano było niemożliwe. Najważniejsze, że minął lęk. Jak dobrze czuć spokój!
Niby nic, a poczułam ulgę, że być może tym razem się uda z wejściem na nowy lek, żebym tylko nie zapeszyła tfu, tfu.
Obserwuj wątek
    • dzedlajga Re: Bardzo się cieszę 29.06.12, 23:57
      Ładne mi nic. Chyba dwa razy w życiu miałam lęk. Takie "nic" bez lęku zdecydowanie bardziej mi się podoba. Trzymam kciuki, żeby zmiana była trwała
      • ergo_pl Re: Bardzo się cieszę 30.06.12, 02:52
        Oj, już prawie nie pamiętam, jak się żyje bez lęku.
        Stały towarzysz, 24 / na dobę, bo i przez sen krzyczę.
        Super i oby tak dalej!
        • avi_co Re: Bardzo się cieszę 30.06.12, 10:58
          Z lękami witam dzionek, a potem je mniej lub bardziej skutecznie niweluję.
      • liberica1 Re: Bardzo się cieszę 30.06.12, 11:14
        No ja właśnie bo próbie wejścia na Ablify dostałam napadu lęku, myślałam że zejdę.
    • deelandra Re: Bardzo się cieszę 30.06.12, 11:00
      super! nie wiem dlaczego u mnie samo słowo lit wywołuje przerażenie, dobrze, że mówisz, że to nie jest jakieś największe zło
      cieszę się, że dobrze się czujesz smile
      • avi_co Re: Bardzo się cieszę 30.06.12, 11:05
        Mnie lit nie przeraża. Żyjemy ze sobą od wielu lat. Nie widzę powodu do szczególnych obaw. Niewątpliwie jest jedna uciążliwość - trzeba od czasu do czasu sprawdzać poziom litu we krwi.
        • liberica1 Re: Bardzo się cieszę 30.06.12, 11:13
          Krew i tak badałam raz na jakiś czas, wszystkie enzymy wątrobowe, cukier i takie tam.
      • liberica1 Re: Bardzo się cieszę 30.06.12, 11:20
        We mnie też. Moja lekarka mówi, że nie ma co się sugerować bo jak widać nawet takie fajne, nowoczesne leki jak Lamitrin (stab) mogą być bardzo źle tolerowane chociaż teoretycznie nie powinny bo mają najmniej skutków ubocznych. Depakina, Convulex nie dla mnie - koszmar.
    • liberica1 Re: Bardzo się cieszę 01.07.12, 15:06
      Apetyt. Nie mam ochoty na jedzenie, nie czuję głodu w zasadzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka