Dodaj do ulubionych

Napęd górki

02.09.14, 09:20
Systematycznie wykorzystuję napęd górki, aby coś pokonać. Tym razem mam w planie rozstanie z papierosami i gruntowniejsze porządki. Kiedy oklapnę, będę zadowolona, że zrobiłam coś, z czym w dole bym sobie nie poradziła.
Obserwuj wątek
    • ergo_pl Re: Napęd górki 02.09.14, 23:33
      Oho, to kciuki trzymam!
      • avi_co Re: Napęd górki 03.09.14, 07:03
        Bardzo mi tego potrzeba. Boję się nikotynowego odwyku jak jasna cho....a.
        • chadokracja Re: Napęd górki 05.09.14, 01:29
          Wiesz co ja też czekam na górki żeby pozałatwiać sprawy. Z tymi górkami mamy fajnie . Ja wróciłam ostatnio ze szpitala i wzięłam się za odchudzanie , przez 4 latka brania moich polepszaczy utyłam 30 kilo. Ponieważ wierzę ,że istnieje Stwórca ,który się o nas troszczy to gdy rzucałam palenie i teraz gdy walczę o zdrowie uciekajac przed otyłościa proszę go o pomoc . Pomaga. życzę Ci z całego serca sukcesu i jeśli chcesz to pisz jak sobie radzisz.
          • avi_co Re: Napęd górki 05.09.14, 08:28
            Jak na razie przygotowuję się do niepalenia duchowowink Cieszę się, bo załatwiłam 2 pilne sprawy. Zamiast sprzątać wybrałam się na spacery.
            • chadokracja Re: Napęd górki 06.09.14, 00:50
              Ja też dzisiaj sprzatałam i zrobiłam coś dla ducha. Mam w domu kotki strasznie bałagania ala daja mi mnóstwo radości . Jestem w dobrej formie ale niezrównoważonej , euforia i wzruszenie. Narazie sie dalej odchudzam ,ważę prawie 100 kilo (leki i spanie). Dobranoc
              • chadokracja Re: Napęd górki 11.09.14, 18:26
                Jak się czujesz avi pod koniec sezonu ,. Udało ci choć trochę wykorzystać fazę w dobrych celach? Ja narazie jestem w remisji i ani mi się chce ani nie chce. Dla nas to może stan bezpieczny ale nudny . Trudno być mi farmakologicznie normalnym człowiekiem bo ja tego nie znam. Albo och i ach ,albo cztery dechy i amen.
                Brakuje mi "ochów" . Pozdrówka.Marta
                • avi_co Re: Napęd górki 11.09.14, 21:27
                  chadokracja napisał(a):

> Jak się czujesz avi pod koniec sezonu ,. Udało ci choć trochę wykorzystać fazę
                  > w dobrych celach?
                  Czuję się stabilnie, bez szczególnych podskoków, zatem jutro zarządziłam sobie dzień bez papierosa.

> Ja narazie jestem w remisji i ani mi się chce ani nie chce.
                  Kiepski stan, ale minie.

> Dla nas to może stan bezpieczny ale nudny .
                  Oj, nie żal się na nudę. doceniaj, że nie siedzisz na huśtawce.

> Trudno być mi farmakologicznie nor
                  > malnym człowiekiem bo ja tego nie znam. Albo och i ach ,albo cztery dechy i ame
                  > n.
                  Współczuję.

> Brakuje mi "ochów" .
                  A dajże sobie spokój. Nie ma to jak iść po prostej. To właśnie jest normalne.
                  Pozdrawiamsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka