avi_co 20.11.14, 08:40 Co powiedzielibyście na zmianę nicków? Piszemy na otwartym forum, a licho nie śpi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
za_mszowe Re: Zmiana nicków 20.11.14, 13:10 w przypadku niektórych osob, i tak nie idzie się połapać. tej poczty używam tylko do pisania na forum w przypadku prywatności w necie od lat mam swoiste zafiksowanie. A Ty chyba posiadasz drugie konto, i czasem Ci się wypsnie tu post z niego nicka nie podam, jest z cyfrą nieparzystą na końcu. Odpowiedz Link
avi_co Re: Zmiana nicków 20.11.14, 13:55 za_mszowe napisał: > A Ty chyba posiadasz drugie konto, i czasem Ci się wypsnie tu post z niego n > icka nie podam, jest z cyfrą nieparzystą na końcu. Dokładnie, potem biję łbem o biurko. Odpowiedz Link
39.a Re: Zmiana nicków 20.11.14, 17:05 Jestem za. Inna sprawa, że pluję sobie w brodę z powodu przeszłej otwartości i teraz staram się bardzo, na ile tylko umiem, pisać oszczędnie. Odpowiedz Link
poetkam Re: Zmiana nicków 20.11.14, 17:52 Jeżeli ktoś ma taką potrzebę, to czemu nie? Sama swego czasu byłam zbyt otwarta tu na forum, co miało poważne konsekwencje w realnym życiu. Odpowiedz Link