18.01.08, 01:10
był tu jeden wątek, wyleciał. a nie łamał w żaden sposób regulaminu. był
zwykłą dyskusją o tym, że niektórzy ludzie mogą mieć słabość do (hipo)manii.
tak restrykcyjnej cenzurze mówię NIE.
Obserwuj wątek
    • i_am_the_army Re: ?!? 18.01.08, 01:36
      hmmmmm, wprawdzie nie przeczytałam tego wątku dokładnie, a tylko zerknęłam, ale - niech mnie piorun strzeli jak się mylę, hehe - też nie uważam, żeby był on jakiś straszny........
      • maciusiko Re: ?!? 18.01.08, 01:43
        Pewnie padlo podejrzenie,ze to znow kuczwis
        • maciusiko Re: ?!? 18.01.08, 01:45
          I to oznacza,ze nie cala administracja spi juz...
    • beatrix-kiddo Re: ?!? 18.01.08, 06:40
      odpowie ta administracja, która się akurat obudziła i popiera decyzję o
      usunięciu (to nie ja wycięłam, ale popieram): ten wątek był szkodliwy. Celowe
      wywoływanie manii? To może jeszcze popiszemy sobie jak celowo wywołać depresję?
      I potem, jak celowo wszyscy hurtem mają skończyć z życiem, czy to w manii, czy w
      depresji?
      IMHO taki wątek nie służył pomocy, dlatego któraś z moderatorek go ciachnęła i
      słusznie.
      • beatrix-kiddo I dodatkowe wyjaśnienie 18.01.08, 06:43
        jeszcze chciałam dodać, że generalnie wyjaśnień dlaczego jakiś post/wątek
        wyleciał udziela się, zgodnie z regulaminem, wyłącznie na priv i wyłącznie
        autorowi wyciętego postu/wątku. Zrobiłam wyjątek, na przyszłość proszę pytać
        mnie lub moderatorki na maila.
      • fraglin1 Re: ?!? 18.01.08, 08:48
        A właśnie że służył pomocy, bo oczekiwałem pomocy w konkretnej
        sprawie - czyli jak sobie zrobic dobrze i nikomu nie
        zaszkodzić big_grin ... Jak jest rzeczowa dyskusja to najlepiej wyciąć bo
        tu pełno małych dzieci i krzywda im się stanie - a ciekawa jaka? I
        nie szukaj dziury w całym, nie pytałem jak sobie zrobić źle, czyli
        wywołać depresję. Zamiast ciekawych wątków można poczytać pełno
        nikomu niepotrzebnych wynaturzeń o życiu np. Poetkim i jej męża itp.
        Bez sensu.
        • czareg Puknij się w głowę 18.01.08, 10:31
          Albo głupi jesteś albo naćpany. Uszkadzanie mózgu w jakikolwiek sposób jest
          złem, a podejmowanie działań, nad którymi nie ma się kontroli ani możliwości
          oceny kiedy się skończą, jest skrajną nieodpowiedzialnością.
          Nim zadasz następne pytanie jak wywołać hipomanię/manię napisz, jak wyjść z
          hipomanii/manii w określonym czasie i bez lądowania w depresji.
        • aniol.co.rozki.ma Re: ?!? 18.01.08, 11:11
          Powstrzymałam się wczoraj, powstrzymywałam się dzisiaj..ale co tam, napiszę. Uważam, że ktoś kto na własne życzenie chcę zachorować na manie/hipomanie.. po mojemu tak naprawdę nie ma pojęcia co to jest mania/hipomania.. Zadawanie pytań typu: jak wywołać ten stan- drażni mnie Gdybyś naprawdę chorował/a na chad to byś nie pytał Mówisz, że to nieszkodliwe? Takiej bzdury dawno nie słyszałam!? Nie wiesz, że po ostrej manii, przychodzi czas ostrej depresji? Mówisz, że chciałeś pomocy,jak sobie zrobić dobrze, a nie źle.. Kur.. włosy mi się jeżą.. A wiesz, że w manii możesz dostać takiej szajby, że dajmy na to wyjdziesz oknem przekonany o tym, że umiesz latać! 'Zamiast ciekawych wątków można poczytać pełno
          nikomu niepotrzebnych wynaturzeń o życiu np. Poetkim i jej męża itp. ' Dla mnie to już na chamstwo zakrawa.. Nudzi Cię to,to nie czytaj!! Nam to pomaga, bo do jasnej cholery, po to jest to forum!!!!.. Dzielimy się doswiadczeniami, bo w przeciwieństwie do niektórych nie uciekamy przed rzeczywistoiścią w chorobę I ja pierdziele..aż mi się nie chcę pisać..bo zezłościło mnie Twoje 'dojrzałe 'podejście do tematu..i obrażanie innych 'Niepotrzebne wynurzenia o życiu'....WRRRRR!!! Jedyne co Cię usprawiedliwia , to fakt, że pewno masz hipomanię i brak świadomości tego co wygadujesz. Wrrr!
          • fraglin1 Re: ?!? 18.01.08, 15:39
            > Nie wiesz, że po ostrej manii, przychodzi czas ostrej depresji?

Nie zawsze. Mój ostatni atak hipo został wywołany przez połączenie
            citalopramu i tianeptyny, i trwał dokładnie tak długo jak brałem
            leki, bez żadnych skutków ubocznych po dostawieniu w postaci
            depresji. A ile ja pozytywnych rzeczy zrobiłem: m.in. rozpocząłem
            nowy fakultet, który już ukończyłem (więc nieprawda jest że
            rozpoczyna się coś, nad czym się nie ma kontroli i nie kończy),
            zaliczyłem fajne randki, podjąłem ciekawą pracę. Po odstawieniu było
            normalnie - czyli znowu biedny szaraczek. Teraz po końskich dawkach
            fluo jest nieźle, ale to jeszcze nie to ;]

> Kur.. włosy mi się jeżą

Charakterystyczne dla CHADowców jest - jak widzę po odpowiedziach -
            niepanownie nad emocjami. Trochę dystansu i świat będzie
            piękniejszy.

> w manii możesz dostać takiej szajby, że dajmy na to wyjdziesz
            > oknem przekonany o tym, że umiesz latać!

Zależy mi na podwyższonym nastroju, pewności siebie, i totalnym
            olewanctwie, czyli uproszczeniu sobie życia, a nie na szajbie :]
            Poza tym jeszcze nie zwariowałem do tego stopnia żeby latać.

> R!!! Jedyne co Cię usprawiedliwia , to fakt, że pewno masz
            > hipomanię i brak świadomości tego co wygadujesz. Wrrr!

Może i małą tyci tyci mam ale wreszcie czuję że żyję. Poza tym że
            słabo śpię, ale dołoże chlorprothixen i po sprawie.
        • aniol.co.rozki.ma Re: ?!? 18.01.08, 11:35
          Heh.. ale mnie się krew zburzyła nie po przeczytaniu wątku , który został
          usunięty, a po ostatniej wypowiedzi fraglina1:
          A właśnie że służył pomocy, bo oczekiwałem pomocy w konkretnej
          sprawie - czyli jak sobie zrobic dobrze i nikomu nie
          zaszkodzić big_grin ... Jak jest rzeczowa dyskusja to najlepiej wyciąć bo
          tu pełno małych dzieci i krzywda im się stanie - a ciekawa jaka? I
          nie szukaj dziury w całym, nie pytałem jak sobie zrobić źle, czyli
          wywołać depresję. Zamiast ciekawych wątków można poczytać pełno
          nikomu niepotrzebnych wynaturzeń o życiu np. Poetkim i jej męża itp. "
          Bo jakoś mnie to ruszyło.. I mam prawo do tego, żeby mnie coś ruszało.. I fakt,
          każdy ma prawo wyboru, i każdy też pewnie przeżywa inaczej.. Jednak ja moje
          manie do tej pory z lękiem wspominam..i cieszę się , że jestem mimo wszystko
          wśród żywych.. I jak słyszę, pomóżcie, mam ochotę na manię-to mam wrażenie, że
          ten ktos traktuję to jak zajebistą przygodę.. / i szczerzę jakaś cząstka mnie
          martwi się o takiego ktosia./Druga sprawa.. dotknęło mnie to, że ktoś mówi o
          tym,co inni piszą jak o niepotrzebnych wynurzeniach życiowych.. bo to jakoś
          tak nie na miejscu mi się wydaję. Moim zdaniem po to jest to forum, żeby pisać
          takie właśnie wynurzenia życiowe Może jestem w błędzie ale ilekroć ja produkuję
          swwoje wynurzenia..liczę , że ktoś mnie zrozumie, bo czuje podobnie..gdyby było
          inaczej pisałabym na jakimkolwiek innym forum typu: przyjaciele rybek
          akwariowych. I to mnie wkurzyło, nie fakt usunięcia To, że ktoś coś usunął..to
          inna sprawa
        • poetkam fraglin1 18.01.08, 12:37
          Zamiast ciekawych wątków można poczytać pełno
          > nikomu niepotrzebnych wynaturzeń o życiu np. Poetkim i jej męża
          itp.
          > Bez sensu.

Jestem w pracy i dostałam smsa, że coś się dzieje na forum, jakieś
          cięcia, etc....

KREW mnie zalała....
          Szczęka opadła....
          Jesteśmy chorzy przecież jak jeden mąż..Czasem mamy chorych w
          rodzinie...
          Powiedz, do cholery gdzie ja, albo ktoś inny ma wykrzyczeć swoje
          cholerne emocje związane z ChAD-em?????
          Mam się powiesić, czy jak, bo jednemu żółwiowi (sorry, ale
          skojarzenie- głupiutki żółwik Franklin, nota bene bajka dla dzieci)
          nie paszą moje posty?

Wejdź sobie, żółwiku na ustawienie forumowe po zalogowaniu i jest
          tam taka funkcja: nie pokazuj wybranych nicków. Ustaw sobie głupią
          poetkam jako wroga i sprawa załatwiona.

A co do tego, czy to ja, czy nie ja usunęłam Twojego posta to już
          słodka tajemnica moja, Beatrix-kiddo i Lolinki. Tobie nic do tego.

Załóż sobie prywatne forum: jak wywołać manię w CHAD. Tam pisz do
          woli o swoich pomysłach.

Pozdrowienia, ale niezbyt serdeczne.
          • fraglin1 Re: fraglin1 18.01.08, 15:50
            Zupełnie niepotrzebnie tak się bulwersujesz, spokój w życiu to
            podstawa... Nie jesteś moim wrogiem bo czasem sobie dla rozrywki Cię
            czytam jak nie mam co robić i nie komentuję bo mnie twoje sprawy
            prywatne nie obchodzą, a jedynie chodziło mi o zwrócenie uwagi, że
            pełno tu moim zdaniem mało wnoszących do tematu wątków produkowanych
            przez rózne śmieszne stworzonka, więc w czym mój wątek miałby być
            gorszy?
            • poetkam Re: fraglin1 18.01.08, 16:21
              bo czasem sobie dla rozrywki Cię
              > czytam jak nie mam co robić

Miło mi więc bardzo, drogi Trollu z tego powodu. Świadczy to tylko o
              tym, że ewnentualna literatura, którą zamierzam kiedyś tworzyć
              masowo, będzie miała swoich odbiorców w różnych kręgach.
              • fraglin1 Re: fraglin1 18.01.08, 16:49
                > Miło mi więc bardzo, drogi Trollu z tego powodu

A buziaka za to dostane :] ?
      • o-solitude Re: ?!? 18.01.08, 11:17
        nie wprowadzaj forumowiczów w błąd.
        wątek NIE BYł wątkiem instruktażowym. fakt, jego tytuł brzmiał "jak wywołać
        manię? smile " ale dyskusja dotyczyła tego, że stany maniakalne chodzą sobie
        własnymi ścieżkami i czasami można się nie wiem jak wysilać, a i tak mania nie
        przyjdzie. a innym razem wystarczy jedna zarwana noc. nie sądzę, żeby w takich
        spostrzeżeniach było cokolwiek szkodliwego. przecież nikt nie napisał słów w
        stylu "jak chcesz mieć manię to bierz substancję xxx albo xxy". w takim
        przypadku wycięcie byłoby zrozumiałe. mam jednak wrażenie, że adminka, która to
        wycięła, nie przeczytała ze zrozumieniem, a kierowała się własnym, histerycznym
        "widzimisię".

i nie. to nie jest forum publiczne. to jest forum prywatne, które tym różni się
        od forum publicznego, ze posty i wątki są usuwane WEDŁUG UZNANIA adminek. i
        uważam, że w przypadkach kontrowersyjnych należy wyjaśniać powody decyzji o cięciu.
        • beatrix-kiddo Re: ?!? 18.01.08, 12:47
          Regulamin forum GW, tak samo jak netykieta, obowiązuje również na forach
          prywatnych. Forum prywatne tym się różni od publicznego, że można sobie coś do
          regulaminu "Gazetowego" dodać, a nie tym, że on tutaj nie obowiązuje. Tyle w
          kwestiach regulaminowych.
          • o-solitude Różnice między f. publicznym a f. prywatnym 18.01.08, 14:35
            1. na forach publicznych przy każdym poście jest coś takiego jak czerwony koszyk.
            2. użytkownicy klikają w ten koszyk, jeśli chcą, aby dany post został usunięty.
            3. post/wątek zostaje usunięty wtedy i tylko wtedy, jeśli odpowiednia ilość
            użytkowników kliknie w czerwony kosz (nie wiem dokładnie jaka to jest ilość).

ergo
            4. forumowicze mają wpływ na to, co zostaje usunięte a co nie, a decyzje o
            usunięciu NIE SĄ arbitralnymi decyzjami administracji. poza tym: użytkownicy
            WIEDZĄ, co zostało usunięte.

na forum prywatnym natomiast wszystko zależy od administratora. nie ma jasnych
            zasad, można sobie usuwać co się chce. ale forumowicze powinni mieć prawo
            wiedzieć, dlaczego nie mogą przeczytać danego wątku. tak samo ja miałam prawo
            zapytać, dlaczego został usunięty wątek, w którym dość mocno się produkowałam i
            NIE napisałam NIC niezgodnego z netykietą czy regulaminem forum.
            • beatrix-kiddo Re: Różnice między f. publicznym a f. prywatnym 18.01.08, 15:01
              Powtarzam: wyjaśnień dlaczego coś zostało usunięte udziela się na priv.
              Czyli: to nie jest brak odmowy wyjaśnień, tylko odmowa wyjaśnień publicznych.
              Poza tym przypuszczam, że osobie usuwającej - chodziło o usunięcie pierwszego
              postu, a forum jest tak skonstruowane, że w przypadku wycięcia postu
              inicjującego wątek, wylatuje automatycznie reszta wątku również, nawet jeśli
              jest niewinna.
              Dalszą dyskusję, jeśli jej koniecznie chcesz, naprawdę proponuję przenieść na
              pocztę ponieważ nie wnosi dokładnie nic do tematyki chad.
              • o-solitude Re: Różnice między f. publicznym a f. prywatnym 18.01.08, 15:19
                > Dalszą dyskusję, jeśli jej koniecznie chcesz, naprawdę proponuję przenieść na
                > pocztę ponieważ nie wnosi dokładnie nic do tematyki chad.

...podobnie jak wiele innych dyskusji prowadzonych na tym forum. forum jest dla
                ludzi, na forum są ludzie, a nie tylko i wyłącznie ich chad.
                ale ok. kończę dyskusję, bo zauważyłam, że nam się zapętliła. Ty mówisz swoje,
                ja mówię swoje. róznimy się w interpretacji regulaminu forum. ale to Ty masz nożyce.
                • beatrix-kiddo Re: Różnice między f. publicznym a f. prywatnym 18.01.08, 15:32
                  o-solitude napisała:

ale to Ty masz no
                  > życe.
                  >

Gwoli ścisłości: nie tylko ja. To tak dla jasności.
                • czareg ale to Ty masz nożyce 18.01.08, 16:10
                  I Bogu za to dzięki.
                  PS. Uważam, że najwyższa pora zbanować fraglin1. Moim zdaniem forum nie jest
                  miejscem dla narkomanów promujących odurzanie się farmaceutykami.
                  • fraglin1 Re: ale to Ty masz nożyce 18.01.08, 16:30
                    Ble ble ble... wolność Tomku w swoim domku. Będę sobie jadł co mi
                    się podoba.
                  • beatrix-kiddo Re: ale to Ty masz nożyce 18.01.08, 18:15
                    czareg napisał:

> I Bogu za to dzięki.
                    > PS. Uważam, że najwyższa pora zbanować fraglin1. Moim zdaniem forum nie jest
                    > miejscem dla narkomanów promujących odurzanie się farmaceutykami.

Odpowiem, ponieważ jestem jedyną z moderatorek mającą uprawnienia do banowania.
                    Otóż moim zdaniem ban jest "karą" najgrubszego kalibru, na którą naprawdę trzeba sobie zasłużyć. Staram się tego nie nadużywać. Jestem tu adminką od prawie roku i w tym czasie zabanowałam 4 osoby.
                    W tej chwili decyzji o banie nie podejmę, ponieważ po pierwsze, cała dyskusja mocno mnie zdenerwowała, zatem byłaby to decyzja podjęta w emocjach, a takie nie są dobre. Po drugie, Fraglin jest tu na razie zbyt krótko. Natomiast oczywiście będę pamiętać, że taka prośba była.
                    Ze swojej strony mam prośbę do Fraglina, aby pamiętał, że jest to forum otwarte więc warto zastanowić się, czy jednak niektórymi wpisami komuś nie zrobi się kuku.
                    Chwilowo proszę o zwolnienie mnie z uczestnictwa w tej dyskusji, bo za dużo nerwów mnie to dzisiaj kosztowało, a i w najlepszej formie nie jestem. Muszę nabrać dystansu, przepraszam.
                  • o-solitude Re: ale to Ty masz nożyce 18.01.08, 23:21
                    czareg napisał:

> I Bogu za to dzięki.

czaregu śliczny, ja również przez ładnych parę miesięcy tu adminowałam
                    (zrezygnowałam z własnej chęci) i zawsze cięłam to co trzeba, jak również zawsze
                    popierałam i wciąż popieram wycinanie postów niezgodnych z regulaminem i
                    netykietą. Twoja uwaga personalna jest IMHO lekko chamska.
                    a wątku wyciętego najwyraźniej nie czytałeś. tam nikt nie promował "odurzania
                    się farmaceutykami", a fraglin nie wypisywał tych wszystkich rzeczy które teraz
                    tu pisze.
                    • czareg Re: ale to Ty masz nożyce 19.01.08, 07:53
                      Ktos się na mnie poznał big_grin
                      Dzięki, dzięki, dzięki! kiss
                    • poetkam Re: ale to Ty masz nożyce 19.01.08, 15:46
                      >ja również przez ładnych parę miesięcy tu adminowałam

To Ty, A_E? Stęskniłam się za Tobą...
                      Jeśli nie Ty, to przepraszam...
                      Pozdrowienia
                      • o-solitude Re: ale to Ty masz nożyce 19.01.08, 16:22
                        > To Ty, A_E?

yy nie do końca, bo A_A - więc nie wiem czy to ja czy nie ja smile

też pozdrawiam smile
                        • i_am_the_army Re: ale to Ty masz nożyce 19.01.08, 17:06
                          Ooo, a ja nie wpadłam na to, że "a_a" to "o-samotność" tongue_out tongue_out
                          witam
                        • poetkam a_a 19.01.08, 19:36
                          > yy nie do końca, bo A_A - więc nie wiem czy to ja czy nie ja

Sorki, wybacz! Jak magisterka? Odłogiem stoi? Czy naprzód idzie?
                          • o-solitude Re: a_a 19.01.08, 20:14
                            napisana i oddana smile
                            (i tylko nie jestem pewna, czy mam absolutorium, ehh... trochę absurdalna
                            sytuacja, ale będę wydzwaniać na wydział od poniedziałku. jeśli wszystko będzie
                            ok. - to bronię się pod koniec stycznia)
                            • poetkam Re: a_a 20.01.08, 02:04
                              - to bronię się pod koniec stycznia

Teraz to tylko formalność, zobaczysz, czysta przyjemność.
                              Błagam, tylko się niepotrzebnie nie stresuj, mnie przez stres łydki
                              trzy dni po obronie bolały. (magnez)Jedz czekoladę- przed; w trakcie
                              obrony lepiej nie; po obronie.
                              Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • 35.a Re: ?!? 18.01.08, 11:41
      Wątku nie czytałam, ale bezstronnie zapytam: czy wątki typu
      "odstawiłam stabilizator, należy mi się mania albo chociaż
      hipo-" są szkodliwe czy nie? Zdaje się, że też napisałam kiedyś
      coś podobnie "mądrego"...

P.S. Beatrix, spóźnione, ale ciepłe życzenia urodzinowe. Żyj długosmile
      • aniol.co.rozki.ma Re: ?!? 18.01.08, 12:04
        JA CHYBA NIE POWINNAM SIĘ WIĘCEJ NA TEN TEMAT WYPOWIADAĆ, BO MOŻE ZBYT
        EMOCJONALNIE PODCHODZĘ DO TEMATU... Złe, nie złe.. skoro ktoś tak myśli..lub
        odstawia leki..? Myślę, jednak że rolą forumowiczów-tych zdrowsiejszych- jest
        raczej przekonywanie do leczenie , a nie ułatwianie i przekazywanie sposobow na
        wywolywanie manii.. Takie moje skromne zdanie.. A gdybym ja bedac w glebokiej
        depresji, szukala sposobow na szybką i bezbolesną śmiwrć.. twierdzac ze chce
        swojego dobra...? Moze prezesadzilam z porownaniem , jednak po mojemu mania..
        ostra mania..to takie male samobojstwo.. Bo tego jaka bedzie mania, jak sie
        skonczy, co czlowiek bedzie wyprawial , gdy bedzie na fali-nie mozna
        przewidziec. Amen.
        • 35.a Re: ?!? 18.01.08, 12:07
          Masz rację, Aniołku. Miło Cię poza tym tu widzieć. A ja tak
          sobie gdybałam tylko. Jak się czujesz, tak w ogóle?
          • aniol.co.rozki.ma Re: ?!? 18.01.08, 14:02
            Ogólnie lepiej niż przed wczoraj, i ogólnie to całkiem niezle Spadek nastroju
            połaczyłam z brakiem słonca i jakoś mi z tym lepiejwink)) Niepotrzebnie tylko
            poszłam do fryzjera..bo ehhh... Szkoda gadaćwink A swoją drogą.. przepraszam...że
            tak się wychylę..ale ja tego nicku z nikim skojarzyć nie potrafię...? Ehh.. albo
            skleroza.. albo zmieniłaś coś pod moją nieobecnośćwink
            • 35.a Re: ?!? 18.01.08, 14:09
              (zmieniłam. jestem kimś, kto Cię tu na początku powitał,
              ale pst nie pisz głośnosmile

to dobrze, że lepiej, a włoski odrosną
    • lolinka2 Ja cięłam 18.01.08, 15:36
      ... Podanie o wyjaśnienie w 3 egzemplarzach proszę składać na lolinka2@gazeta.pl

Zdrówka wszystkim,

lolinka
    • drugikoniecswiata Re: ?!? 18.01.08, 17:14
      Przeczytałam sobie tę dyskusję i tak mi jakoś... wątpliwie. Gdybym nie miała
      doła jak stąd do Japonii, pewnie bym w ogóle nic nie powiedziała. Jako że doła
      mam i nie umiem się zająć czymś bardziej produktywnym, powiem.
      1) Nie zauważyłam, że wątek wyleciał.
      2) Pytanie o granice wolności w państwie jest śliskie.
      3) Zanim nie trafiłam na forum w ogóle np. nie wpadłam na to, że można samemu
      zmieniać sobie dawki leków, coś odstawiać, coś dobierać, itp itd. Rozumując
      analogicznie należałoby skasować całe forum, tak? I zamienić je w jedno wielkie
      ogłoszenie: "skontaktuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą".
      4) Co więc pewnie widać, nie jestem zwolennikiem radykalnych cięć, choć
      oczywiście brak śmieci powoduje, że forum przyjemniej się czyta. Myślę, że post
      z wątpliwymi pomysłami, pod którym parę innych osób się krytycznie wypowie, jest
      tak samo wartościowy jak post o treści "już nie mogę" parę innych o treści
      "jednak wytrzymaj". Różni ludzie szukają tu różnych rzeczy, jedni głównie
      wsparcia, inni więcej informacji, jeszcze inni dystansu... forum jest prywatne,
      ale otwarte, nie zamknięte.
      5) Mam kłopot ze zrozumieniem dlaczego dyskusja nad granicami forumowej cenzury
      musi się przeradzać w personalny ping-pong.
      • ditta12 Re: Do fraglin 18.01.08, 19:26
        Anioly mi sie rodza!!!!!!!Chcesz fraglin manii to bierz mojasmileChce
        sie wreszcie dobrze wyspac i stracic te "cudowne"wizje,te
        tecze,barwy i obrazy,bo zaczynaja mnie osaczac.Czekam kiedy Bog
        przemowi do mnie,lub diabel.Ja chce sie uwolnic od manii,chce sie
        wyspac i normalnie isc ulica i widziec to co trzeba.To co zwykle
        widze.Oddaje Ci moj stan euforii wielkiej za troszke
        depresjii.Bierz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka