bosa_mysz 19.08.08, 14:30 Ja cię błagam! Proszę ponad wszystko - zmień sygnaturkę. Bojak na nią patrzę to mi się niedobrze robi i nic tylko zęby w ścianę. Zmień, pliiiiiis. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_an Re: do ka_an 19.08.08, 16:05 Niestety z natury wredna jestem, więc z energią i radością mówię: no way Odpowiedz Link
ka_an Re: do ka_an 19.08.08, 21:21 A poza tym to mi się przykro zrobiło. Ja nie lubię Lady Pank ale na myśl by mi nie przyszło, że żądać od Ciebie usunięcia sygnaturki i jeszcze napisać, że jest mi niedobrze. Przecież nie musisz czytać moich postów. Odpowiedz Link
poetkam Re: do ka_an 19.08.08, 22:17 Dziewczyny, postarajcie się nie zwracać tak uwagi na te Wasze sygnaturki. Ja prawdę mówiąc raz przeczytam i już do nich nie wracam. Chyba, że mnie zafascynują. Odpowiedz Link
bosa_mysz Re: do ka_an 20.08.08, 09:43 Twoje wypowiedzi są interesujące. Przepraszam, nie chcialam ci sprawić przykrości. To na pół wesoło miało być, ale mniejsza z tym. NIe mam wyczucia. Co do mojej... Odpowiedz Link
tosiedazrobic Re: do ka_an 20.08.08, 11:41 co to jest sygnaaturka ? pytam poważńie, to te zdania pod kreską? Odpowiedz Link