hejka12 11.10.08, 22:32 czy jak macie wyż to też czujecie mocno muzykę? jak mam niż to praktycznie w ogóle nie słucham widzieliście ten fragment? pl.youtube.com/watch?v=Td2_f1stpUA Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: muzyka 12.10.08, 07:55 pl.youtube.com/watch?v=bUin3725E4k tez tak mam...............jak on Odpowiedz Link
meggi_gi Re: muzyka 12.10.08, 09:12 tez tak mam.w hipo muzyka gra non stop,najróżniejsza,w dole moze w ogóle nie istnieć czy wręcz drażni ucho. Odpowiedz Link
35.a Re: muzyka 12.10.08, 11:37 uwielbiam ten film... nie, orkiestrą dyrygować nie potrafiłabym, ale brzmienie muzyki "na żywo" wow... dobrze mają ze mną uliczni grajkowie, Romowie pod balkonem, muzycy zza wschodniej granicy [oni są często po konserwatoriach, czasem o tym mówią] - doceniam, zatrzymuję sie, słyszę, cieszę się muzyka z reguły działa za silnie, radio drażni, czasem słucham sobie jakiegoś brząkania, generalnie nie, nie chcę popaść w psychozę mało reprezentatywny kawałek, ale proszę pl.youtube.com/watch?v=CoSL_qayMCc Odpowiedz Link
ditta12 Re: muzyka 12.10.08, 11:48 teraz wybrałasm to: pl.youtube.com/watch?v=oWLaOyTIyfI Odpowiedz Link