facet_l 28.05.09, 21:24 Za noc bezgwiezdną Za deszczową pogodę Że róże więdną Kałuże na drodze Przepraszam Cię Myśli niewypowiedziane Pocałunki zwykłe Za kubki miedziane I maki przekwitłe Przepraszam Cię Wybacz mi Zabij Zapomnij o mnie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stardusts Re: Przepraszam 28.05.09, 22:01 Ładne, co to? Z Norwidem mi się skojarzyło.... Odpowiedz Link
poetkam Re: Przepraszam 29.05.09, 19:01 Tylko nie przepraszaj za to, że żyjesz, proszę.... Odpowiedz Link
poetkam Re: Przepraszam 29.05.09, 21:03 facet_l napisał: > Zupełnie nie o to chodzi nie? Przepraszasz za wiele osobę najprawdopodobniej bliską. W innym wątku piszesz, że jesteś taki biedny, nieszczęśliwy, do niczego, etc. I teraz nagle zaprzeczasz wszystkiemu? Zinterpretowałam to właśnie w ten sposób. Według mnie totalnie zmieszałeś się z błotem. Świadomie? Nieświadomie? Nie wiem. Faktem jest, że nie jesteś w zbyt wesołym nastroju, prawda? Spróbuj napisać wiersz, kiedy melancholia da Ci spokój... Odpowiedz Link
dzedlajga Re: Przepraszam 29.05.09, 21:26 ehhh, a moim zdaniem to prowokacja do zastanowienia sie nad zyciem, nad swiatem.... ale my tu tak lubimy widziec tylko manie i depresje... Odpowiedz Link
tlenek-gipsu Re: Przepraszam 29.05.09, 19:12 Bardzo fajny wiersz. Pewne złe myśli na własny temat możesz natychmiast skreślić! Odpowiedz Link
36.a Re: Przepraszam 29.05.09, 19:21 Pachnie Kabaretem Starszych Panów... Już kąpiesz się nie dla mnie... taki takt, tfu rytm Odpowiedz Link
stardusts a dla mnie to po prostu "przepraszam" 29.05.09, 23:30 i to całkiem ładne "przepraszam " . Odpowiedz Link
bonus1985 Re: Przepraszam 07.06.09, 21:02 potrzeba serca hmmm... ja tylko w manii jestem twórczy hihih, bez aluzji Odpowiedz Link
facet_l Re: Przepraszam 07.06.09, 21:35 Ja niestety też i to w hiper, albo jak mam objawy ultra rapid. Odpowiedz Link
facet_l Re: Przepraszam 10.06.09, 21:36 Taki wolny wniosek, że ci wszyscy znani Wangodzy i inni żyli i tworzyli na hiperze bo inaczej klapały im zdolności, przy okazji niszczyli sobie życie. ------------- Nie dyskutuję z debilami, najpierw sprowadzają do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem Odpowiedz Link
bonus1985 Re: Przepraszam 11.06.09, 12:59 zgadza sie na hiperku jest sie bardzo tworczym, wiec mozna sobie malowac sloneczniki i te sprawy bez problemow w kilka godzin - tylko kto ich mial uspokoic i wyciszyc jak nie bylo lekow wtedy jeszcze ? - pytanie z kosmosaaaaa.... Odpowiedz Link