Dodaj do ulubionych

Restauracja Galeria w Dabrowce

IP: 213.25.39.* 15.07.03, 08:26
Ludzie, jezeli chcecie zorganizowac jakas impreze w Galerii w Dabrowce to
uwazajcie. Ja mialem duze problemy. Dzien przed weselem wlasciciele zmienili
sale na ktorej mialo sie ono odbyc. Od roku umawialismy sie (niestety nigdzie
nie zapisalismy tego) na sale wieksza od strony ogrodu a wyladowalismy w sali
tranzytowej dla kelnerow i innych gosci. Impreza sie udala ale straconych
nerwow z dnia poprzedniego nikt nam nie zrekompensowal.
Generalnie warto tam cos organizowac ale trzeba uwazac.
Obserwuj wątek
    • Gość: piekarzanin Re: Restauracja Galeria w Dabrowce IP: proxy / 192.168.47.* 15.07.03, 14:56
      Ja już wcześniej słyszałem, że w tym lokalu dzieją się szopki. Ponoć kiedyś
      podczas jakieś imprezy właściciel lokalu zaczął się awanturować. Dziwi mnie to,
      ponieważ wydaję mi się, że dzisiaj na rynku zapracować o klienta. Ale
      jeżeli "Galeria" traktuje tak swoich klientów to trudno, ich strata. Ja wolę
      dmuchać na zimne i z ich usług nie skorzystam.
      • evas67 Re: Restauracja Galeria w Dabrowce 10.12.13, 11:19
        Od 2011roku bodajże zmienił się właściciel tej restauracji, jak i powstał Hotelik i zupełna zmiana nastąpiła co do wystroju, kuchni i obsługi. Mieszkam niedaleko i też wcześniej słyszałem podobne ploty, ale teraz chętnie tam jeździmy z dzieciakami na niedzielny obiad. Polecamy dziczyznę i oczywiście schabik :D
        • szafirowa19 Re: Restauracja Galeria w Dabrowce 04.02.14, 17:56
          A jak wygląda konkretnie wystrój tej restauracji? Szukam miejsca na wesele w kolejnym roku w wakacje, jestem z Gliwic, ale tu większość lepszych lokali terminy ma już pozajmowane, a chciałabym mieć wyjątkową salę. Znajoma mi wspomniała o tej restauracji połączonej z hotelem. Czy to jest restauracja w Piekarach Śląskich, tak? jest godna polecenia na wesele?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka