unhumblee 17.01.10, 16:32 Może któraś z Was, dziergających szale przygarnie 10 motków w kolorze rudo - bursztynowym w zamian za inną włóczkę, w kolorach - np. czarny, szary, jeans? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artesanka Re: Kid Mohair Fonseca 19.01.10, 19:16 Czy to jest kolor, który u edziewiarki jest opisany jako Fonseca 06? Dziergać każdy może Odpowiedz Link
unhumblee Re: Kid Mohair Fonseca 20.01.10, 09:31 Swój kupowałam jakiś czas temu na allegro u ART-YARNS, i albo zdjęcie u e-dziewiarki nie oddaje rzeczywistego koloru, albo mój jest inny. Ten, który mam jest tak jak pisałam wcześniej rudo - bursztynowy z połyskiem. Dziwne, bo mimo, że leżał w ciemnym miejscu, zapakowany to symbol pod napisem - color - jest niewidoczny Odpowiedz Link
kasiaba1 Re: Kid Mohair Fonseca 20.01.10, 09:47 unhumblee napisała: > Swój kupowałam jakiś czas temu na allegro u ART-YARNS, i albo zdjęcie u e-dziew > iarki nie oddaje rzeczywistego koloru, albo mój jest inny. Ten, który mam jest > tak jak pisałam wcześniej rudo - bursztynowy z połyskiem. Dziwne, bo mimo, że l > eżał w ciemnym miejscu, zapakowany to symbol pod napisem - color - jest niewido > czny To może coś wyjaśni strona producenta z wzornikiem Fonseci: www.yarnart.info/UrunDetay.aspx?uid=73 Odpowiedz Link
unhumblee Re: Kid Mohair Fonseca 20.01.10, 10:23 Dziękuję za pomoc tak, to jednak 06 na stronie yarnart. I nie to, żebym usilnie komuś ją wciskała myślę, że wymiana włóczek, które leżą sobie na półce niewykorzystane to fajna sprawa Odpowiedz Link
artesanka Re: Kid Mohair Fonseca 24.01.10, 20:59 Przepraszam za długie milczenie, ale obowiązki mnie dosłownie pożarły. Wymianę włoczek uważam za super pomysł, ale lepiej wiedzieć dokładnie na co ewentualnie się wymieniać. Ten kolor jakoś nie bardzo mi leży, więc może wymiana innym razem. Pozdrawiam Dziergać każdy może Odpowiedz Link
jolanta.bajka Re: Kid Mohair Fonseca 25.01.10, 23:58 Jestem zainteresowana, proszę o maila na mój adres: jolanta.bajka@interia.pl Odpowiedz Link