krymistado 24.07.10, 17:07 Moze spotkalyscie sie z sytuacja, ze nie mozna wydrukowac wzorkow no i nie tylko z pdf-u.Do przedwczoraj nie mialam takich problemow-prosze o jakas podpowiedz.A tyle wzorkow na mnie czeka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antoska54 Re: pdf.. 24.07.10, 17:19 A czy inne rzeczy mozesz drukowac? np. cos napisane przez Ciebie... napisz dokladniej na czym polega problem - klikasz drukuj i co potem sie dzieje?... antosia Odpowiedz Link
krymistado Re: pdf.. 24.07.10, 17:59 Inne strony drukuje. Wszystkie moje sciagniete kiedys wzorki, ktore mam w plikach sciagniete np z Ravlea nie moge wydrukowac-przygotowuje sie do wydruku i po chwili mam informacje, ze nie moze znalezc sciezki i taka jest identyczna sytuacja jak chce wydrukowac na biezaco.Zaznaczam, klikam na ctrl i nie drukuje, ale w tym przypadku wyrzuca czysta kartke tylko z adresem strony Odpowiedz Link
staua Re: pdf.. 24.07.10, 18:59 Sprobuj otworzyc ten pdf w innym programie (na pewno masz kilka, jakis otwiera defaultowo, np. Adobe Acrobat, ale mozesz tez otworzyc w Preview albo w czyms innym) i wtedy wydrukowac. Odpowiedz Link
toja-12 Re: pdf.. 24.07.10, 20:25 A może zmień nazwę pliku i wtedy spróbuj otworzyć. Czasami nie otwiera, jeśli w nazwie są "zakazane" znaki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
antoska54 Re: pdf.. 24.07.10, 20:31 a w jaki sposob zapisujesz te pliki na dysku? antosia Odpowiedz Link
krymistado Re: pdf.. 25.07.10, 11:43 Dziekuje,dziewczyny za checi w rozwiazaniu problemu,wszystko juz jest ok.nie mam pojecia jaki chochlik zaznaczyl mi opcje drukuj do pliku. Odpowiedz Link