s1korupka 30.09.04, 00:48 W którymś z niższych wątków była mowa o zwężającej się czapce, przechodzącej w szalik. Czy ktoś ma może opis takiej czapki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgoha1 Re: czapko-szalik 30.09.04, 13:43 To wygląda mniej więcej tak: www.7ya.ru/photos/private-showphoto.aspx?RubrID=53903&PhotoID=475561 tylko nie zakańczasz tych "nauszników" tylko robisz długi szalik zakończony dla dziecka najlepiej pięknymi okrągłymi pomponami. Małgorzata Odpowiedz Link
malgoha1 Re: czapko-szalik 30.09.04, 14:50 Ta czapeczka akurat wygląda na robioną od góry, ale możesz zrobić od dołu bez " nauszników" i potem nabrać dodatkowe oczka na szalik.Jeśli zrobisz elastyczny brzeg dolny nie powinno być różnicy. Małgorzata Odpowiedz Link
malgoha1 Re: czapko-szalik 30.09.04, 16:23 Jezeli znowu pojawi sie podwójny post to przepraszam ale mój komputer dostał wścieklizny ( Tu masz dokładnie to o co Ci chodzi forum.nanya.ru/index.php?showtopic=8243 W połowie stronki jest taka czapka szalik, ja moge polecić Ci druga nr.146 z dłuuugaśną górą z której robi się szalik zakończoną pomponem. Taką czapkę na narty ma moja 20 letnia córka i kocha ją. Ta strona ma trzy podstronki wiele z tych czapek zrobię napewno kiedyś wnuczkom, jak je bedę miała )) Krótki opis moge przetłumaczyć. Małgorzata Odpowiedz Link
s1korupka Re: czapko-szalik 01.10.04, 21:50 Dziekuję Ci za ten link. Zachorowałam na tę czapkę z żabą.Do tego zrobię długie nauszniki, które będą przechodziły w szalik. Chyba fajnie będzie w niej wyglądac moja 8-mies. córcia. Tylko, ona chyba jest robiona na szydełku. Ale może na drutach też będzie ładna. Dziękuję za propozycję przetłumaczenia. Odpowiedz Link
martaklara1 Re: czapko-szalik 06.10.04, 09:54 Hej, a czy ja moglabym dostać tłumaczenie tej czapiki żaby, i może jeszcze takiej niebieskiej z kwiatuszkiem na dole. dzięki mpalubowa@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
druciarka Re: czapko-szalik 01.12.04, 14:38 Witam Mam pytanko, czy ja także mogłabym otrzymać tłumaczenie tego niebieskiego kapeluskia z kwiatkie. Będę ogromnie wdzięczna. druciarka@gazeta.pl Odpowiedz Link
agnieszkamat Re: czapko-szalik 06.10.04, 13:42 Żabka jest niesamowita! Czy dla trzynastolatka widziałyście może, gdzieś równie sympatyczną czapeczkę? 13-ście lat, chłopak-ciężko dogodzić. ) Agnieszka Odpowiedz Link