Dodaj do ulubionych

Rehabilitacja i NOWE FORUM

29.04.05, 21:05
Dopiero skończyłam walczyć z serwerm, instalacją i takimi innymi problemami, więc tam nic nie ma. Jutro, gdy tylko znajdę czas, zabieram się za zakładanie kategorii i trzymajcie kciuki... Od razu uprzedzam, że forum zostało założone na lycosie (darmowe i dla początkujących), a wielkiem jego minusem są pojawiające się reklamy - coś za coś, oni nie pobierają opłat, ale muszą sobie poreklamować... Jeśli nadal jesteście zainteresowane, to nowy - tym razem działający - adres strony to www.robotkowalnia.prv.pl i trzymajcie kciuki. O tamtym zapomnijcie, bo coś pochrzanili, chyba nagle stwierdzili, że zaczną pobierać opłaty...
Obserwuj wątek
    • wife77 Re: Rehabilitacja i NOWE FORUM 29.04.05, 22:58
      JESTEŚ WIELKA smile Tak szybko sie udało zrobić nowe,bardzo sie cieszę smile)
    • igawroc82 Re: Rehabilitacja i NOWE FORUM 02.05.05, 21:49
      hihi zarejestrowałam się i nawet swoje zdjęcie wkleiłam tongue_out
      forum bomba normalnie, mój Paweł też mnie namawiał na zrobienie takiego hihi tongue_out
      Pozdrawiam
    • eirenne Ratunku!!! 16.05.05, 17:45
      Wpadłam, zarejestrowałam się i klops... błąd krytyczny, bo wybrałam grafikę
      subred zamiast subsilver w ustawieniach:/// Czy jest jakiś sposób, żeby kochana
      Pani administrator to poprawiła? Pliiizzz, bo mnie skręca z ciekawości, by Wasze
      prace obejrzećsmile
      • igawroc82 Re: Ratunku!!! 16.05.05, 18:46
        Jest na to sposób smile Wystarczy napisać maila do administratorki żeby zmieniła to
        w panelu administracyjnym (trzeba jej podać swój nick). Ale to są właśnie skutki
        nieczytanie wątków smile Napisałam o tym problemie w temacie problemy z forum pt
        OSTRZEŻENIE czy coś takiego smile
        • eirenne Re: Ratunku!!! 16.05.05, 19:21
          He. Teraz sobie przypomniałam, że czytałam bodajże na poprzednim forumuncertain Nawet
          nie wiem, co mnie trafiło, żeby szatę graficzną zmieniać. To pewnie ten dziki
          kraj, w którym obecnie przebywam, tak na mnie wpływawink
          Przepraszam za kłopotysmile
          • igawroc82 Re: Ratunku!!! 16.05.05, 20:45
            nie ma sprawy smile
            A w jakim to dzikim kraju jestes ze taka zla? smile
            • eirenne Re: Ratunku!!! 16.05.05, 21:48
              Nie, nie złasmile Tylko głupio-pomysło-gennawink
              A dziki kraj to Szwecjabig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka