ikorek 27.05.05, 10:32 Do mojego albumu wkleilam gazetke. www.7ya.ru/photos/private.aspx?RubrID=85530 Nie wiem jak nazywa sie ta technika, ale szczegoly opisane sa takze w www.teddys-handarbeiten.de/xhak-gab-grund.htm Milej zabawy ikorek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ikorek Re: Moje nowe Hobby 27.05.05, 11:01 Juz uszylam sobie podszewke do torebki (zdjecia wkleje w nastepnym tygodniu bo nie mam teraz dostepu do aparatu). Moze nie jest to wielki wyczyn ale nauka obslugi tej maszyny wymaga czasu. Juz mam w planie top, tylko material musze kupic. Milego weekendu! ikorek Odpowiedz Link
gosia_arma Re: Moje nowe Hobby 27.05.05, 12:50 a gdzie kupiłaś to "skomplikowane urządzenie" bo ja nie widziałam czegos takiego w sklepie, (szczerze mówiąc nigdy nie szukałam) A te rzeczy są super Pozdrawiam gosia Odpowiedz Link
ikorek Re: Moje nowe Hobby 27.05.05, 13:01 Ja oczywiscie w internecie. Na ebay 1€ (~4zl) Ale nie taki nowoczesne jak to tinylink.com/?8faB5rv2Qe Pzdr ikorek Odpowiedz Link
wife77 Re: Moje nowe Hobby 27.05.05, 21:54 też na tym duzo robiłam,ale w szkole sami zginaliśmy drut.Teraz chyba bym nie umiała Odpowiedz Link
olusia19 Re: Moje nowe Hobby 06.06.05, 12:07 Witam! To sa widelki, w Polsce chyba nie do kupienia. Poprosilam slusarza i zrobil mi ze stalowego preta. Konce musza byc dobrze "obrobione" - wygladzone, zeby nie zahaczaly wloczki. Zrobilam piekna pelerynke dla corki do I Komunii Św. Dla szczuplych mozna spodnice. Szale tez pieknie wychodza. Olusia Odpowiedz Link