lwiczka73 08.11.05, 12:48 Czy ktoś ma schemat na biały sweterek wraz z szalem zamieszczony w pażdziernikowej "sandrze" bo niestety w gazetowym schemacie jest bład. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaja500 Re: Sweterek 08.11.05, 12:59 Napisz dokładniej o który Nr sweterka Ci chodzi? W tej Sandrze są dwa białe sweterki z szalem 2+4 lub 5+6. Może też wskażesz nam gdzie jest błąd w opisie i wspólnie uda nam się to skorygować.A swoją drogą to skandaliczne wypuszczać taki bubel a cena czasopisma coraz wyższa.Może warto do nich o tym napisać.Pozdrawiam Teresa Odpowiedz Link
lwiczka73 Sweterek 08.11.05, 13:15 Znalazałam w "Sandrze" adres emailowy i pisałam juz tam ,ale odpisali ,że oni są tylko dytrybutorem a do redakcji ponoszącej odpowiedzialnośc niestety jak narazie nie udało mi się zdobyć adresu.Chodzi dokładnie o schemat 5+6, a bład wystepuje w miejschach gdzie występują oczka pzrerabiane razem i tam gdzie sciagniecia.Pozdrawiam Odpowiedz Link
negusnorel Re: Sweterek 09.11.05, 13:13 Znalazłam błąd w 23 rzędzie. Tak mi się wydaje. Jeśli przerobi się go identycznie jak 21 to będzie wszystko w porzadku. Ilość oczek powinna być zawsze jednakowa, a tu brakuje na końcu przerobionych 2 razem. Powinno być ok. Pozdrawiam Odpowiedz Link